tirendo.fi
0  von 5 sternen
*die dürchscnittliche Bewertung durch Reviews
siehe artikel
Kauppiaiden osoitteet:

Tirendo Holding GmbH
Pappelallee 78/79
10437 Berlin
Germany

E-Mail: support@tirendo.com

Hyväksytyt maksutavat:

Yhteenveto jälleenmyyjistä tirendo.fi

Tirendo nettikauppa on tunnetun Delticom AG:n tytäryhtiö, edullisten renkaiden verkkokauppa ja yksi monista rengaskauppaista, joiden parhaat tarjoukset löydät Renkaat.com-sivulta. Yhteistyössä asennuskumppanien kanssa Tirendo nettikauppa pyrkii tekemään renkaiden vaihtamisesta sujuvaa ja taloudellista. Tässä verkkokaupassa on valikoima, jolle ei ole vertaa fyysisissä rengasliikkeissä, sillä kaikki tilaukset toimitetaan suurelta keskusvarastolta jonne mahtuu renkaita lähes jokaista laatua ja mallia.

Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, sillä hakukone auttaa valitsemaan juuri sinun autosi suorituskykyä tukevat renkaat. Renkaat.com-sivulla on esitelty eri rengasmerkkien mallistoja laajasti ja voit selvittää etukäteen juuri ne sinun ajokokemustasi palvelevat tuotteet. Saat renkaat näppärästi kotiinkuljetuksella tai asennuskumppanille toimitettuna, ja maksu tapahtuu turvatusti PayPalin kautta tai luottokortilla. Www.tirendo.fi asiakastuki auttaa, mikäli ongelmia tulisikaan – todennäköisesti koet kuitenkin yhden elämäsi vaivattomimmista renkaidenvaihdoista.

Www.tirendo.fi tarjoaa renkaita niin henkilöautoihin, moottoripyöriin kuin erikoisajoneuvoihin. Vuodenajasta riippumatta saat juuri sellaiset renkaat jotka tarvitset, etkä joudu jännittämään saatavuutta tai hintaa sesongin vaihtuessa. Renkaat.com on vertaillut puolestasi myös Tirendon hinnaston.

Tirendo yhteystiedot:

Puhelin: +358 9 4245 1605 (arkisin 7-22).

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon