0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Renkaat
Kauppiaiden osoitteet:

Yhteystiedot:

Svenska Gummihuset AB
Box 339
Fabriksgatan 6
631 05 Eskilstuna
RUOTSI

Sähköposti: kundtjanst@gummihuset.se
Puhelin: +46 771 977 977
Hyväksytyt maksutavat:

Tietoja kohteesta gummihuset.fi

Osoitteesta fi.gummihuset.com löydät ruotsalaisen ”kumitalon”, renkaisiin erikoistuneen verkkokaupan joka tekee vaikutuksen halvoilla hinnoillaan. Iloisen sinikeltaiselta sivustolta löydät paitsi kaikki renkaat joita kuvitella saattaa, vanteet ja paketit myös lisävarusteet pulteista ja muttereista venttiileihin. Ja kaikki on niin edullista, että naurattaa! Löydät valikoimasta tunnetut, suositut merkit kuten Michelinin ja Pirellin sekä uudet tulokkaat kuten Landsailin ja Antaresin renkaat. Gummihuset nettikauppa on mukana Renkaat.com-sivun laajassa hintavertailussa, koska haluamme varmistaa sinulle parhaimman hinnan uusista renkaistasi.

Löydät Gummihuset yhteystiedot sekä esittelyn alusta että lopusta. Kyseessä on jo 1991 perustettu yritys, joka on ollut edelläkävijänä renkaiden verkkokaupassa. Länsinaapurista kotoisin oleva fi.gummihuset.com verkkokauppa toimittaa renkaita edullisesti Pohjoismaihin tarjoten samalla joukon ystävällisten ja omistautuneiden asiakaspalvelijoiden osaamista autoilijoiden avuksi. Nyt renkaiden postimyynti on muuttunut suureksi verkkokaupaksi, josta löydät vähän erikoisemmatkin renkaat. Ruotsissa Gummihuset nettikauppa on se paikka, josta monet autonomistajat aloittavat renkaiden hankinnan. Ehkäpä tapa yleistyy pian Suomessakin?

Gummihusetissa voit valita maksutavan useasta eri vaihtoehdosta: Klarnan lasku tarjoaa joustoa ostoksiin, tai voit kuitata uudet renkaat luottokortilla tai suoraan pankkitililtä. Varastotuotteet lähtevät Ruotsista lähes välittömästi ja saapuvat Suomeen parhaimmillaan alle viikossa: juuri sopivasti vaihtoa varten! Täyden rengassarjan toimituskulut ovat vain 39 euroa ja pienemmät erät lähtevät kotiin vieläkin halvemmalla. Ja tiedätkö, mistä me pidämme eniten? Kaikki tilaukset toimitetaan suoraan kotiin. Ei jonottamista postissa tai odottelua noutopisteessä, riittää, että kannat ostoksesi itse kynnyksen yli.

Gummihuset nettikauppa on tutustumisen arvoinen liike, jonka innokkaat asiakkaat ovat lähettäneet valokuvia kuvagalleriaan. Nyt voit nähdä tilattuja tuotteita käytössä ja nähdä laadun omin silmin. Voit myös lisätä omat otoksesi palveluun, mikäli tahdot esitellä autoasi muille! Palvelu on hyvin maanläheinen eikä kenenkään tarvitse hermoilla tai hävetä, vaikka olisikin ensimmäistä kertaa itse asialla. Muiden asiakkaiden sekä innokkaan henkilökunnan avulla renkaiden ostaminen on yksinkertaista. Moottoriurheilua harrastavat arvostavat monipuolista valikoimaa myös erikoisempien merkkien osalta sekä halvempien rengastalojen ottamista mukaan tarjontaan.

Gummihuset yhteystiedot:

Puhelin: +46 771 977 977

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista, toimituksesta tai tarjotusta tuotteesta, ota yhteyttä kauppiaan seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:  Sähköposti: kundtjanst@gummihuset.se

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Takaisin alkuun