0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Kauppiaiden osoitteet:

Bergfreunde GmbH
Bahnhofstr. 26
72138 Kirchentellinsfurt, Saksa

Sähköposti: service@bergfreunde.fi

Puhelin: +49 7121/70 12 0
Telefax: +49 7121/70 12 291

Hyväksytyt maksutavat:
Toimitus: UPS

Yhteenveto jälleenmyyjistä bergfreunde.fi

Bergfreunde nettikauppa on kaikkien liikkumista rakastavien verkkokauppa. Kyseessä on intohimoisten alan harrastajien yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huikeita tarjouksia ja upean valikoiman erilaisia tarvikkeita ulkoiluun. Mitä ikinä tarvitset seikkailuihisi, löydät sen Bergfreunden sivuilta. Kun selvitimme Bergfreunde.fi kokemuksia, saimme iloksemme lukea asiakasarvioiden olevan todella myönteisiä ja yleisarvosanan olevan neljä tähteä viidestä. Myös me Renkaat.com-sivulla uskallamme siis suositella Bergfreundea!

Www.bergfreunde.fi on vuonna 2006 perustettu alun perin saksalainen yritys, jota inspiroivat vuoristoseutujen haasteet ja rakkaus kiipeilyyn. Nykyään tuhansien eri tuotteiden verkkokauppa on välttämätön käyntikohde kenelle tahansa, joka viihtyy liikkeellä. Kiireisimpinä päivinä asiakkaita on jopa 3000, ja jokaiselle tahdotaan taata ainutlaatuisen hyvä kokemus. Bergfreunden asiakaspalvelua pyörittääkin ammattitaitoinen ja työhönsä tunteella suhtautuva tiimi, joka auttaa asiakkaita löytämään kaikki tarvittavat erikoisvarusteet. Olemme iloisia voidessamme tarjota myös näitä ulkoilutuotteiden parhaimpia Renkaat.com-sivuston kautta, sillä parhaat hinnat ja tarpeellisimmat tuotteet voivat löytyä yllättävästä osoitteesta.

Bergfreunde nettikauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille. Tilaukset toimitetaan todella nopeasti kotiin, eikä pienempien tilausten 5,95 euron toimitusmaksu aja konkurssiin. Maksutavat ovat luotettavat luottokortti sekä PayPal, joka takaa sen, että rahasi ovat turvassa kunnes saat tuotteen kotiisi ja olet siihen tyytyväinen. Ei ylimääräsiä palvelumaksuja, ei epäilyttäviä lisäkuluja. Ja tietenkin sinulla on 30 päivän palautusoikeus. Tilaaminen on yksinkertaista ja ainoa, mikä voi vaikeuttaa ostohetkeä on valinnanvaikeus: oman suosikin valitseminen erinomaisesta tarjonnasta voi viedä aikaa. Logistiikkaosasto pitää huolen, että tilaus toimitetaan mahdollisimman lähelle kotiasi.

Oletko jo kokeillut verkkokauppaa www.bergfreunde.fi? Voit kertoa myös omat kokemuksesi, sillä asiakaspalaute on erittäin tervetullutta tälle yritykselle. Jos haluat maksimoida säästön, kannattaa kirjautua uutiskirjeen tilaajaksi ja vastaanotta alennuskoodeja ja erityistarjouksia – miksi maksaa liikaa? Bergfreunden kautta voit hankkia tarvitsemasi lisävarusteet myös automatkoille: navigointivälineistöä kuten GPS:n, latureita, valaistusta. Seikkailuhenkisille löydät verkkokaupasta haastavien olosuhteiden tarvikkeet, joilla selviät kirjaimellisesti vaikka vuoren valloituksesta. Meille vähän rauhallisemmille kulkijoille löytyvät suojaliivit ja taskulamput, joista on hyötyä myös vähän tylsemmillä retkillä.

Bergfreunde yhteystiedot:

Puhelin: +49 7121 70 120 (arkisin 10-17)
Puhelinpalvelun lisäksi voit lähettää www.bergfreunde.fi sivujen kautta yhteydenottopyynnön, jolloin he palaavat asiaan sähköpostilla.

Renkaat.com-sivulta löydät nekin tuotteet, joita et tiennyt tarvitsevasi. Haluamme tehdä autoilusta kokonaisvaltaisen kokemuksen, jonka ei tarvitse kuitenkaan olla kallis ollakseen mieleenpainuva. Autoilu voi olla elämys, ja ennen kaikkea sen pitää olla mukavaa. Me pyrimme laskemaan autoiluun liittyvien kulujen hintaa, jotta sinulle jää rahaa keskittyä oleelliseen. Kuten lomailuun ja seikkailuihin perheen kanssa. Verkko on täynnä monia paikkoja joista ostaa, ja me olemme etsineet parhaat tarjoukset sinua varten valmiiksi. Siksi kannattaa aloittaa ostaminen Renkaat.com-sivulta.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  Sähköposti: service@bergfreunde.fi