autopink-shop.fi
0  von 5 sternen
*die dürchscnittliche Bewertung durch Reviews
siehe artikel
Kauppiaiden osoitteet:

Autopink shop yhteystiedot

Puhelin: 09-42598603
Sähköposti:rengas@delti.com

Hyväksytyt maksutavat:

Yhteenveto jälleenmyyjistä autopink-shop.fi

Autopink-shop.fi on yksi tunnetun saksalaisen Delticom AG:n palveluista, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille edullisia renkaita, kotiin asti toimitettuna. Www.autopink-shop.fi valikoimaan kuuluu renkaat ja rengaspaketit, erikoisrenkaat sekä tietenkin myös moottoripyörien renkaat ja myös auton varaosat. Kyseessä on konstailematon verkkokauppa, joka tahtoo keskittyä autoilun perusasioihin.

Autopink shop nettikauppa on vaivaton tapa hankkia uudet renkaat, jotka toimitetaan halutessasi jopa kotiovelle. Voit myös tilata renkaat omaan huoltoliikkeeseesi. Maksaminen tapahtuu PayPalin, pankkisiirron tai luottokortin avulla ja Autopink shop Suomi pystyy yleensä toimittamaan renkaat kotiisi jo viikon sisällä tilauksesta: huippunopea toimitus on yksi Autopink shop Suomi valttikortteista. Suuri keskusvarasto mahdollistaa sen, että hinnat pysyvät matalina vaikka valikoima on laaja ja logistiikka tehokasta.

Autopink shop nettikauppa on suunnitellut asiakkailleen optimoidun hakukoneen, jolla selvität muutamassa sekunnissa omaan autoosi sopivat renkaat. Www.renkaat.com on taas jo etukäteen käynyt läpi verkon runsaan tarjonnan ja poiminut parhaat hinnat asiakkaidemme ulottuville.

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon