3 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Renkaat
Kauppiaiden osoitteet:

Autopink-shop.fi yhteystiedot:

Delticom AG,

Brühlstr. 11,

30169 Hannover,

Saksa

Hallintoneuvoston puheenjohtaja: Alexander Gebler

Johtokunta: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Yhtiön toimipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover, Saksa HRB 58026
ALV-numero: FI 19147408

Sähköposti: valitus@delti.com

Puhelin: +358942452091(maanantaista perjantaihin kello 10 - 16)
Faksi: 0049 511 879 891 78

Hyväksytyt maksutavat:

Tietoja kohteesta autopink-shop.fi

Autopink-shop.fi on yksi tunnetun saksalaisen Delticom AG:n palveluista, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille edullisia renkaita, kotiin asti toimitettuna. Www.autopink-shop.fi valikoimaan kuuluu renkaat ja rengaspaketit, erikoisrenkaat sekä tietenkin myös moottoripyörien renkaat ja myös auton varaosat. Kyseessä on konstailematon verkkokauppa, joka tahtoo keskittyä autoilun perusasioihin.

Autopink shop nettikauppa on vaivaton tapa hankkia uudet renkaat, jotka toimitetaan halutessasi jopa kotiovelle. Voit myös tilata renkaat omaan huoltoliikkeeseesi. Maksaminen tapahtuu PayPalin, pankkisiirron tai luottokortin avulla ja Autopink shop Suomi pystyy yleensä toimittamaan renkaat kotiisi jo viikon sisällä tilauksesta: huippunopea toimitus on yksi Autopink shop Suomi valttikortteista. Suuri keskusvarasto mahdollistaa sen, että hinnat pysyvät matalina vaikka valikoima on laaja ja logistiikka tehokasta.

Autopink shop nettikauppa on suunnitellut asiakkailleen optimoidun hakukoneen, jolla selvität muutamassa sekunnissa omaan autoosi sopivat renkaat. Www.renkaat.com on taas jo etukäteen käynyt läpi verkon runsaan tarjonnan ja poiminut parhaat hinnat asiakkaidemme ulottuville.

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista, toimituksesta tai tarjotusta tuotteesta, ota yhteyttä kauppiaan seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:  Sähköposti: valitus@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Takaisin alkuun