Valitut suodattimet

Avon ZV5 Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Avon ZV5

Avon ZV5 on yksi silmiinpistävä merkit luokassa renkaat Rolls-Royce, Land Rover, ja Bentley sekä mahdolliset suunnittelu ja malli valmistettu erikoistuneen lähestymistavan. Vaikka Avon ei ole paljon puhuttu, kun renkaat keskustellaan, mutta silti se on ottaa sen markkinoille. Se tarjoaa super-luokan renkaan alue, joka on suosittu ostajien koska niiden mukava pito ja paljon pitoa. Tämä alue vaihtelee mittarilukema ja kulumista ja palvelee asiakkaita vaihteleviin tarpeisiin. Voimme siis sanoa Avon on valinta niille, jotka ovat tuotemerkin tajuissaan ja ZV5 on VIP rengas.

Avon ZV5 renkaat on valmistettu sopivaksi perheen autojen pienten ja keskisuurten. Nämä renkaat tulevat koko 15 tuumaa ja 18 tuumaa. He ovat mieluummin omistajat perheen autojen yksinkertaisesti, koska ne ovat pito ajon märällä pinnalla. Ne ovat ihanteellinen niille, jotka asuvat alueilla raskaan vuotuinen sademäärä. Haluttu veto näissä renkaissa tarjoaa erinomaiset jarrutus- ja luotettavan käsittelyn suorituskykyä. Sovitus ZV5 tarkoittaa, että voit nauttia hiljainen ajaa kuin he tekevät vähemmän melua kuin muut ja varmistaa rauhallisen ja miellyttävän matkustaa.

Sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan, kun olet teillä. Asenna Avon ZV5 ja unohtaa kaikki häiritsevyys huonon suorituskyvyn renkaan tai tuottaman melun. Autosi sujuvasti ja hiljaa ja matkaa tulee pitää märissä sääolosuhteissa teillä. Jopa kuivalla pinnalla se toimii mukavasti ilman puutteellisesta matkalla. Ota yhteyttä jo tänään ja kysyä renkaiden asentamista autoon tai muuta ajoneuvoa. Mitä ajo näinä päivinä? Jaa valtakirjojen kanssamme ja saada sopiva joukko renkaita kohtuulliseen hintaan tänään ja on mukava matka.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1
  • 225/45 R17 91Y
   ...merh ...wenig
  • Auto - Summer
   ...merh ...wenig

  Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  tirendo.fi 371,60
  • C
  • C
  • 71 dB

  371,60 

  Kaikki 1 tarjoukset
  Näytä kaikki tarjoukset
  Testin keskiarvotulos (4)
alkaen 1
Onko maksettuja mainoksia