Valitut suodattimet

245 45 R18 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


KESÄRENKAAT 245 45 r18 VAIKKA KOTIIN

Asiakkailtamme löytyy monenlaisia autoja, joista jokainen on uniikki. Kuitenkin renkaat tehdään tiettyjen mittojen mukaan, kuten nämä hieman keskivertoa leveämmät 245 45 18 kesärenkaat, joten autonomistajan tehtäväksi jää valita se rengasmalli ja -merkki, joka parhaiten palvelee omaa ajotapaa ja autoa. Merkittävä tekijä on monelle kesärenkaat 245 45 r18 hinta, sillä uusi rengassarja saattaa maksaa yli tuhat euroa. Siksi haluammekin auttaa sinua löytämään halvat kesärenkaat 245 45 18 kokoluokassa. Olemme seuloneet jo valmiiksi parhaimmat tarjoukset, joten nyt sinun tulisi vain päättää, mikä rengas on mieleisin.

245 45 r18 kesärenkaat ovat leveytensä puolesta tutumpia ennemmin Keski-Euroopan moottoriteillä, mutta ne toimivat mainiosti myös Suomessa. Mutta mitä leveämpi rengas, sitä tarkemmin täytyy kuljettajan seurata kulutuspinna ohentumista. Vesiliirrossa urasyvyydellä on suuri merkitys ja tämä korostuu renkaan ollessa niin leveä, että sillä on enemmän vettä syrjäytettävänään tieltä. Uusilla renkailla tämä ei ole ongelma, mutta 245 45 18 kesärenkaat hankinnassa on hyvä tutkia tarkkaan myös kumiseoksen ja pintakuvioinnin ominaisuudet.

KESÄRENKAAT 245 45 18 MILLOIN VAIN

Kun olet vertaillut, keneltä myyjältä löytyy paras kesärenkaat 245 45 r18 hinta, pääseet tilaamaan. Toimimme yhteistyössä vain tunnettujen ja luotettavaksi todettujen jälleenmyyjien kanssa. Osa heistä toimittaa renkaat kansainvälisen verkkokauppansa varastolta Euroopasta, toiset ovat täysin kotimaisia. Tilaatpa 245 45 r18 kesärenkaat mistä tahansa voit olla varma, että saat ammattitaitoista asiakaspalvelua, nopean toimituksen ja reilut ehdot ostollesi. Jälleenmyyjämme tekevät tiivistä yhteistyötä rengastalojen kanssa ja osaavat varmasti auttaa, mikäli sinulle herää kysymyksiä renkaistasi. Autoilijoille tahdomme tarjota täyden palvelun, joten voit myös hoitaa autosi muut varusteet ajan tasalle aina matoista navigaattoreihin. Kokoa kesäksi täydellinen paketti autoiluun.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 290
näytä lisää 20
alkaen 290
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun