Valitut suodattimet

215 65 R16 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


MONEN MERKIN KESÄRENKAAT 215 65 r16

Mikäli sinulla on autona esimerkiksi Nissan Qashqai tai Toyotan RAV4, tunnistat varmasti 215 65 r16 kesärenkaat. Tämä rengaskoko on yleinen useilla katumaastureilla, kuten edellämainittujen lisäksi Hondan CR-V mallistolla. Kyseessä on korkean profiilin 215 65 16 kesärenkaat, jotka tarjoavat kuljettajalle miellyttävää liikkumista myös muhkuraisessa maastossa – sellaisella, mitä monet suomalaiset mökkitiet ovat.

Renkaat.com-vertailupalvelun kautta myydään kesärenkaat 215 65 16 monelta valmistajalta, joista osa toimittaa myös ensiasennusrenkaita SUV-autoihin. Sivuillamme voit tutustua tarkemmin eri toimittajiin ja renkaisiin, sillä löydät tarkemmat esittelyt useasta suositusta mallista kuin myös harvinaisemmista löydöistä. Halvat kesärenkaat 215 65 r16 ovat yksi yleisimmistä hakuperusteista, mutta hinnan lisäksi rengasostoksilla kannattaa muistaa myös muut ajokokemukseen vaikuttavat tekijät.

KATUMAASTURIN KESÄRENKAAT 215 65 16

Sivustomme kautta moni asiakas on löytänyt niin halvat kesärenkaat 215 65 r16 kokoluokassa, että ovat ostaneet samalla kertaa myös talvirenkaat. Jos säilytystilaa riittää, kannattaa muutama vararengas aina hankkia, kunhan ottaa huomioon myös renkaiden päivämäärät. Yli viisi vuotta vanhassa renkaassa kumiseoksen koostumus saattaa jo kärsiä. Kesärenkaat 215 65 r16 hinta voi tarkastella joko nousevan tai laskevan hinnan perusteella, löytäen juuri omalle budjetille sopiva laaturengas.

215 65 r16 kesärenkaat ovat Suomessa myydyimpien rengaskokojen joukossa. Kyseessä on isompien autojen ensiasennusrenkaille hyvin tyypillinen koko ja se tuokin mukavasti turvaa ja maavaraa kun kyseessä on raskaamman sarjan kulkupeli. Kun käytössä on kallis, turvallinen auto, kannattaa sen tarjoama mukavuus ja varmuus viimeistellä laadukkailla renkailla, joissa on otettu huomioon myös märkäpito-ominaisuuden ja lämpötilavaihteluista selviytyminen. Isot autot ovat paitsi matkustusmukavuudessa omaa luokkaansa, tarjoavat myös onnettomuustapauksissa erityistä suojaa matkustajille. Tämä on monelle suuri syy valita katumaasturi.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 55
näytä lisää 20
alkaen 55
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun