Valitut suodattimet

215 50 R17 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


UUDET KESÄRENKAAT 215 50 r17

Toisin kuin monessa muussa Euroopan maassa, Suomessa harvoin pärjää ympärivuotisilla renkailla. Siinä missä monet autoilijat kiroavat renkaidenvaihtoa, monet osaavat arvostaa autoilua ajo-olosuhteisiin sopivilla renkailla. 215 50 r17 kesärenkaat kuuluvat luonnollisesti monen kuljettajan välttämättömiin hankintoihin. Kesärenkaiden ostaminen ei ole rakettitiedettä, sillä tärkeimmät tiedot eli renkaan koon löydät joko suoraan renkaasta tai valmistajan ohjekirjasta. Kesärenkaat 215 50 r17 hinta taas on helppo selvittää juuri Renkaat.com-palvelussa, josta näet parhaat tarjoukset, lukuisat eri mallit ja parhaat verkkokaupat, joiden kautta hankkia 215 50 17 kesärenkaat.

Renkaissa riittää runsaasti valinnanvaraa, ja monille vaikeinta onkin päättää jatkaako tutulla rengasmerkillä vai antaako tilaisuus uudelle brändille. On hyvä selvittää, mitä itse kaipaa eniten renkaalta: tahdotko ajaa nopeasti ja mukavasti vai varmistaa maksimaalisen turvallisuuden. Vaikka modernien renkaiden muotoilu ja kumiseos tekevät lähes kaikista renkaista polttoainetaloudellisia, on näissäkin eroja. Halvat kesärenkaat 215 50 17 voivat olla siis edulliset joko ostohetkellä tai sitten pidemmällä aikavälillä tuoden säästöä bensakuluihin.

KESÄRENKAAT 215 50 17 SINUN AUTOOSI

Kesärenkaat 215 50 r17 hinta vaihtelee jopa useita kymmeniä euroja, riippuen sekä itse renkaasta että myyjästä. Jos olet uudistamassa koko rengassarjaa, voi kyse olla sadoista euroista. Siksi kannattaakin uhrata hetki aikaa renkaiden valitsemiselle. 215 50 17 kesärenkaat käyttöikä on korkeintaan viisi vuotta. Renkaan valmistusajankohdan näet myös renkaan DOT-merkinnästä. Toinen renkaan käyttöaikaa määrittävä tekijä on luonnollisesti urasyvyys. Renkaat tulisikin tarkastaa säännöllisesti ja varmistaa, että ne kuluvat tasaisesti eikä esimerkiksi vanteissa ole suuria vaurioita. Monet pyytävät ammattilaisia tasapainottamaan renkaat, ja etenkin suurempien renkaiden kanssa kannattaa myös asennus jättää huoltoliikkeen tehtäväksi. Mitä leveämpi rengas, sitä järeämpää kalustoa sen kunnolliseen asentamiseen tarvitaan.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 116
näytä lisää 20
alkaen 116
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun