Valitut suodattimet

195 55 R16 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


KESÄRENKAAT 195 55 r16 NETISTÄ

Haluat varmasti mahdollisimman halvat kesärenkaat 195 55 16 – olet siis oikeassa paikassa. Renkaat.com-sivulla uudistetaan autoalaa tarjoamalla valmiiksi kilpailutettuja hintoja, kaikkea autoiluun tarvittavaa, tietenkin nopeasti, edullisesti ja luotettavasti. Valikoimastamme löytyy totta kai 195 55 16 kesärenkaat usealta eri rengastalolta, joten voit jatkaa hyväksi todetulla luottomerkillä tai kokeilla uudempia, usein erinomaisella hinnalla uusia käyttäjiä etsiviä rengasvalmistajia. Oli valintasi mikä vain, haluamme varmistaa, että saat 195 55 r16 kesärenkaat pienellä rahalla.

KESÄRENKAAT 195 55 16 AUTOOSI

Kesärenkaat 195 55 r16 hinta selviää sivustomme avulla muutamassa sekunnissa. Näet eri mallien kohdalta myyjät ja parhaat tarjoukset, ja vertailu on helppoa. 16-tuumaiset kesärenkaat ovat hyvin suosittua peruskokoa, ja tämä rengaskoko edustaa ns. uuden sukupolven suosimaa, kapeampaa mallia. Siinä missä monet moottoriurheilun ystävät hakevat nimenomaan leveitä ja matalia renkaita, suosivat ammattikuskit kapeampi ja hieman korkeampia renkaita, joiden ansiosta ajaminen on hieman ekologisempaa ja turvallisempaa.

Kun ostat halvat kesärenkaat 195 55 16 koossa, voit samalla valita ostoskoriin muitakin autosi ylläpitoon tarvittavia tuotteita. Vaikka lumiketjuille ei ehkä kesällä ole tarvetta, vaikka eihän sitä Suomessa koskaan tiedä. Voit kuitenkin hyödyntää sen, että voit tehdä pakolliset hankinnat kiireisimmän sesongin ulkopuolella.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 194
näytä lisää 20
alkaen 194
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun