Valitut suodattimet

175 65 R14 Auton Kesärenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


TODELLA SUOSITUT KESÄRENKAAT 175 65 r14

Kesärenkaat 175 65 14 koossa ovat yksiä myydyimpiä renkaita koko maassa. Nämä renkaat ovat kapeutensa ansiosta todella turvalliset, mm. ehkäisemällä vesiliirron vaaraa syrjäyttämällä vettä tehokkaasti verrattuna leveämpiin renkaisiin. 175 65 14 kesärenkaat vähentävät ajomelua, jonka ansiosta kuljettajan on helpompi tarkkailla ympäristöä sekä havainnoida. Vaikka näitä seikkoja ei aina tule ajatelleeksi renkaita valitessa, on hyvä muistaa miten moni tekijä vaikuttaa juuri turvallisuuteen. Se, että kesärenkaat 175 65 r14 hinta on matala ei vielä kerro laadusta mitään: suosittelemme tutustumaan renkaista kirjoitettuihin esittelyihin, joista käy ilmi myös renkaiden menestys eri testeissä. Löydät varmasti kesärenkaat 175 65 r14, jotka sopivat sekä budjettiisi että autoosi.

Renkaat.com-sivusto on tehnyt pohjatyön puolestasi. Sinun tulee vain varmistaa esimerkiksi autosi ohjekirjasta se, minkä kokoisia renkaita valmistaja suosittelee käytettävän. Jos suosituksissa on 175 65 14 kesärenkaat, voit luottaa siihen, että tämän kokoluokan rengas on paras juuri sinun autollesi. Sen lisäksi kapeampi rengas säästää autoilijalta selvää rahaa: mitä kapeampi rengas, sitä polttoainetaloudellisempi se on. Kukaan tuskin pistää pahakseen pienempiä bensakuluja. Tämä ominaisuus yleensä kiinnostaa myös niitä kuljettajia, joille auton ympäristövaikutukset ovat tärkeä seikka.

175 65 r14 KESÄRENKAAT KOTIIN ASTI KULJETETTUINA

Iloksemme voimme kertoa, että saat halvat kesärenkaat 175 65 r14 halutessasi vaikka kotiin asti kannettuna. Suurin osa yhteistyömyyjistämme tarjoaa kotiinkuljetuspalvelun ja tulet yllättymään myös tehokkuudesta: toimitetaan tilaus sitten Euroopasta keskusvarastolta tai Suomen sisältä, saat usein renkaat jo viikon sisällä tilauksesta. Vaikka olisit hieman myöhässä liikkeellä, ehdit silti varmasti tilata kesärenkaat 175 65 r14. Kun olet saanut renkaat, voit hoitaa vaihtoprosessin itse tai turvautua ammattilaisen apuun – me autamme valitsemaan myös oikean asennuskumppanin. Myös rengasliikkeillä on omat luottoliikkeensä paikan päällä Suomessa, joten valinnanvaraa riittää varmasti.

Kesärenkaat 175 65 14 ovat varmat renkaat myös silloin, kun suomalainen kesä yllättää. Vaikka haaveilemme hellekeleistä, totuus on, että vesisateen vaara on läsnä lähes koko kesän. Tämän vuoksi yleensä erityisesti talvikaudelle suositut kapeat renkaat ovat oiva vaihtoehto kesälläkin, sillä näin voit taata maksimaalisen ajoturvallisuuden aina kesärengaskauden alusta saakka. Myös loppusyksyn kosteat lehdet ja pimeät, märät tiet tuntuvat hieman helpommilta kun alla on oikeanlaiset renkaat. Monet autoalan ammattilaiset ovatkin varmoja, että ennen pitkää jokaisessa autossa on enemmin 175 mm kaltaiset kapeammat renkaat kuin trendikkäät leveät ja matalat yksilöt.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 267
näytä lisää 20
alkaen 267
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun