Valitut suodattimet

265 70 R17 Offroad renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Keskimääräinen testitarkistus

asti

RENKAAT 265 70 R17 KOOSSA KATUMAASTURIIN

Nyt puhutaan isoista, leveistä renkaista. Kokoluokan 265 70 17 renkaat ovat jo todella isot renkaat – tällaisia ei juuri ollut markkinoilla 20 vuotta sitten, mutta nyt myös autojen koon kasvettua jykeville renkaille on yhtä lailla kysyntää. 265 70 r17 renkaat sopivat kevytkuormureihin, moniin työautoihin ja erilaisiin maastoautoihin. On hyvä huomioida, että siinä missä laaja kosketuspinta tiehen voi lisätä turvallisuutta, isoilla renkailla on myös muita vaikutuksia ajamiseen: yleensä tämän kokoisilla renkailla polttoainekulutus kasvaa jonkin verran. Kannattaa siis kiinnittää huomiota renkaan vierintävastukseen sekä sen käyttöikään. Maksimoimalla käyttöajan, isokin rengas voi olla ekologinen ja taloudellinen ratkaisu. Kannattaa siis sijoittaa laadukkaisiin renkaisiin, vaikka isompien renkaiden kohdalla se voi tarkoittaa suurta kertainvestointia. Renkaan koko vaikuttaa jonkin verran myös sen kulumiseen. Leveitä renkaita ei kannata hankkia vaan ulkomuodon tai kokeilunhalun takia, vaan tarpeeseen. Mitä raskaampi auto, sitä massiivisemmat renkaat tarvitaan.

ISOT RENKAAT 265 70 17 KOKOISINA

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, mitkä ovat tarpeisiisi sopivimmat, parhaat renkaat 265 70 r17 koossa, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Myyjäkumppaniemme asiakaspalvelusta löytyvät alan todelliset osaajat, jotka tuntevat valikoiman kuin omat taskunsa. Heillä on käytössään runsaasti tietoa ja tilastoja päätöksen tueksi. Ammattimaisen avun lisäksi heiltä saat renkaat 265 70 r17 edullisesti – halvemmalla kuin kivijalkaliikkeessä, missä suurempia malleja on usein huonosti saatavilla. Kun tiedät tarkkaan, millaiseen käyttöön rengas tulee – päätielle vai maastoon – saat varmasti tarkimmat neuvot.

Kauttamme löytyy taatusti halvin renkaat 265 70 r17 hinta. Hintavertailumme tarjoaa monipuolisen kattauksen renkaita, jotka sopivat 4x4 maastoautoihin ja muihin raskaampiin kulkupeleihin. Painavalle autolle eivät sovi mitkä tahansa renkaat, joten valintaan kannattaa panostaa. Tarjolla on myös todelliseen maastoajoon sopivia, karkeakuviosia offroad-renkaita, sekä toisaalta monikäyttöisempiä, perusajoon sopivia edullisempia renkaita. Leveä rengas takaa hyvän ajettavuuden myös pehmeässä maastossa, joten jos tiedossa on vaikeita maastoja, ei kannata aliarvioida renkaan merkitystä. Myös arkisessa käytössä turvallisuutta lisää auton koko, sillä nelivedolla vesiliirtoon joutuminen on epätodennäköisempää kuin kaksivetoisilla, kevyemmillä ajopeleillä.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 66
näytä lisää 20
alkaen 66
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun