Valitut suodattimet

General GRABBER AT3 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

General Grabber AT3 renkaat halvalla

Kun autojen keskimääräinen koko kasvaa, vaaditaan myös renkailta uusia ominaisuuksia ja korkeampia kantavuuksia. Vielä muutama vuosi sitten kohtuuhintaisia katumaastureiden renkaita oli huonosti saatavilla, mutta nyt kilpailukykyisiä rengasvaihtoehtoja alkaa olla yhä enemmän. Yksi sellainen vaihtoehto on General renkaat Grabber AT3 mallissa. General on yhdysvaltalainen renkaidenvalmistaja, jolla on kotikenttäetu kun puhutaan SUV-mallin renkaista. Nykyään se on osa Continentalin suurta ja arvostettua rengaskonsernia, ja jatkaa yhä työtään lisätäkseen ajomukavuutta ja turvallisuutta erityisesti isomman koko luokan perheautoihin ja citymaastureihin. Yksi etappi siinä kehitstyössä ovat Grabber AT3 General renkaat. Näiden renkaiden vahvistetut vallit blokkaavat niin kivet, kepit kuin muut renkaita uhkaavat vaarat luonnossa.

Nämä renkaat kestävät kovaa kulutusta sekä haastavia maastoja. Niitä mainostetaan erinomaisina renkaina paitsi 4x4-autoihin, myös avolavoihin sekä muihin keskiraskaisiin kulkuneuvoihin, jotka joutuvat liikkumaan moottoriteiden ja kaupunkien ulkopuolella. Jos luvassa on vaikeita mökkimatkoja, niin kannattaa tarttua General GRABBER AT3 tarjous hintaan ja antaa amerikkalaisen suunnittelun saattaa teidät huolettomasti perille. Nämä renkaat kulkevat jokasään renkaina, ja sopivatkin hyvin Suomessa liki ympäri vuoden, kaikista lumisimmat ja liukkaimmat. talvikelit poislukien. All season-renkaiden etu on se, että varhainen ensilumi tai myöhäinen kevät eivät haittaa, toisin kuin tavallista renkaanvaihdon aikataulua noudatettaessa.

General Grabber AT3 maastorenkaat voi tilata myös Suomeen

Ei ole itsestäänselvyys löytää Suomessa tuntemattomampien merkkien renkaita kaupoista, mutta onneksi internet auttaa. Pystymme tarjoamaan vertailupalvelussamme uskomattoman valikoiman eri malleja ja merkkejä, koska teemme yhteistyötä kansainvälisten toimijoiden kanssa. Siksi myös General Grabber AT3 hinta ei vielä ylitä kipukynnystä. Tiesitkö, että nämä renkaat on suunniteltu puhdistamaan itse itsensä? Vaikeisiinkin olosuhteisiin tarkoitettu pintakuviointi tarjoaa tarttumapintaa tilanteissa, joissa pelkästään hyvät ajotaidot eivät riitä. General renkaat Grabber AT3 hinta on investointi siihen, että pääsette turvallisesti perille.

Kun kyse on isommista ja painavammista renkaista, ei ole ollenkaan huono vaihtoehto tilata renkaita suoraan asennuspajalle. Sekin onnistuu kauttamme: useampi myyjä toimittaa renkaat suoraan kotiovelle, tai yhteistyöasentajalle. Katumaastureiden renkaissa on syytä olla tasapainotus ja kiinnitys kohdillaan. Toisilta tämä luonnistuu myös kotioloissa, mutta mitä isompi auto, sitä enemmän tarvitaan voimaa ja kokemusta renkaiden vaihtoon. Nelivetorenkaiden kysyntä kasvaa Suomessa koko ajan, ja luultavasti pian General on samanlainen kaikkien tuntema brändi kuin muut isoimmat rengasvalmistajat. Se edustaa amerikkalaista unelmaa, johon kuuluu mukavuuden, turvallisuuden ja tehokkuuden yhdistävä auto.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 113
näytä lisää 20
alkaen 113
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun