Valitut suodattimet

Michelin Moottoripyörän renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Michelin on yksi alkuun tuotenimiä kun puhumme moottoripyörän renkaat korkeimman laatu ja erinomainen suorituskyky. Michelinin moottoripyörän renkaat ovat tae turvallinen ja keskeytymätön, ja rauhallinen ajaa onko ajat tavalliselle teillä tai karkea kappaleita kaukana alueilla. Tämä rengas säästää mistä tahansa vaivaa vika tai huonoja tuloksia matkalla ja voit nauttia joka ratsastaa samalla helposti ja kätevästi. Renkaalla Michelinin puhuu mitä me kutsumme Yhteensä Suorituskyky kun asennat sen kaikenlaisiin sääolosuhteissa ja lämpötiloissa. Se on tarkoitettu ja valmistettu parhaiten tarpeisiisi kaikilla teillä märin, kuiva, mutainen, jäinen, ja luminen olosuhteissa.
Renkaat Michelin luvata turvallisuus, kestävyys, ja maksimi suojan vaaroja tiellä. Heidän märkäpito ja lumisade on suuri, kun veto on erinomainen. Ne ovat ihanteellisia kulua kuivalle pinnalle yhtä helposti. Jokaisessa kunnossa, sinun pitää hallita täydellisesti pyörä ja nauttia tasainen ja rauhallinen ajaa perille. Kaarteissa kyky nämä renkaat märällä tiellä on erinomainen, joka auttaa sinua ottaa suurimman otteen moottoripyörä. Lyhyesti, Michelinin moottoripyörän renkaat ovat täydellinen ratkaisu torjua kaikissa lämpötiloissa, kun olet poissa kotoa. Suunnittele hengailla tänään ja unohtaa huolestuttaa rengasrikon. Meidän renkaat saattaa sinut joka maantiellä ja radalla.
Ota yhteyttä tänään saada vahva ja kestävä renkaita teho pyörä ja on pitkä ja tasainen ajaa ystävien tai kaverit. Jos ajat urheilu pyörä, meidän renkaat tulee olemaan lopullinen ratkaisu säästää energiaa ja aikaa. Ja jos olet ihastunut urheilu pyörä, nämä renkaat on oikea valinta nauttia pitkiä asemia. Touring moottoripyöriä myös löytää parhaat ratkaisut meille. High Performance Michelinin moottoripyörän renkaat näkyy jokaisen renkaan teemme. Näin ollen yhden luukun paikka saada rengas kaikenlaisten ja malleja polkupyöriä. Mitä ratsastaa näinä päivinä? Mikä on sen malli? Koko?

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 536
näytä lisää 20
alkaen 536
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun