Valitut suodattimet

Bridgestone Moottoripyörän renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

Bridgestone on yksi johtavista tuotemerkkejä moottoripyörän renkaat korkealaatuinen kaikentyyppisiä polkupyöriä kuten seikkailu, urheilu, ja kaukoliikenteen. Bridgestone moottoripyörän renkaat esittää kaunis yhdistelmä kehittyneen teknologian ja perinteisen muotoilu miellyttävään, tyylikäs ja kätevä ajaa missä tahansa. Älä pelkää kovaa maastoissa ja huonoja sääolosuhteissa nyt. Jokainen tie on sinun, jos pyörä on super laatu joukko renkaita asennettu sille. Meidän renkaat, saatavana laaja valikoima, ovat yksinkertaisesti loistava tekemään ratsastaa nautittavaa.
Bridgestone moottoripyörän renkaat tehdään vastaamaan tarpeitasi. Renkaalla teemme on käsittää korkean pito suorituskyvyn kaikissa tieolosuhteissa lukien märkä, kuiva, ja mutainen kaikentyyppisissä sääolosuhteissa ja tarjoaa todellista autuutta erinomaiset ajo. Näin me mukanasi kaikilla teillä ei väliä mitä kunto on ja koskaan jätä teitä yksin matkalla. Monenlaisia ​​meidän Battlax renkaiden pienistä isoihin moottoripyörien samoin kuin farmari kilpapyöriä tekee meistä yhden luukun kaikenlaisiin pyöräilijöille. Joten vierailevat meille säästää etsimistä sopiva ja yhteensopiva renkaat pyörä kaikenkokoisten, tee, ja tyyppi.
Täydellisesti suunniteltu suorittamaan erittäin kaikilla teillä ja raidat, Bridgestone moottoripyörän renkaat ovat ihanteellisia ajaa kappaleita ilman vaivaa ja kirottua epäonnistumisen tai huonoja tuloksia. On-track suorituskyky meidän super renkaiden on luotettava tarpeeksi, jotta tunnet suurta matkalla. Jos olet hiekkainen maastossa rakastaja ja haluavat nauttia seikkailuja outoa sääolosuhteissa ja kovia tieolosuhteissa, nämä renkaat ovat täydellinen pari moottoripyörää. Tunnet eron suuren pidon ja erinomaisen pidon märällä ja jopa mutainen radalla ja liukas tie. Jos olet ihastunut kilpa, nämä renkaat ymmärtää tarpeitasi ja luoda ihana sopusoinnussa tien ja jos olet ajo urheilu pyörä, ota yhteyttä loistava renkaat sopivat pyörä ja nauttia potentiaali ja into samanaikaisesti .

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 620
näytä lisää 20
alkaen 620
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun