Maksutavat:

Tirendo.fi-kaupassa voit valita yhden seuraavista maksutavoista:

1. Luottokortti

Voit maksaa helposti seuraavilla luottokorteilla: VISA, MasterCard tai American Express. Maksu otetaan kortiltasi, kun teet tilauksen. Luottokortin tiedot käsitellään SSL-prosessien kautta, joten voimme taata korkeimman mahdollisen turvallisuustason, kun ostat meiltä. Kaikki henkilökohtaiset tiedot salataan ja kukaan muu ei voi nähdä tai lukea niitä.

2. PayPal

Jos haluat maksaa PayPalin kautta, niin tilauksesi lopuksi sinut ohjataan PayPal-palveluun. Jos sinulla on jo PayPal-tili, niin kirjaudu sisään ja vahvista tilaus. Jos et ole käyttänyt PayPalia ennen, niin voit rekisteröityä vieraana tai luoda uuden tilin ja sitten vahvistaa tilauksesi.
Kun maksu rekisteröityy meillä, niin tilauksesi lähetetään. Yleensä menee vain muutama minuutti ennen kuin maksu PayPalin kautta rekisteröityy.

Tehtyäsi tilauksen PayPalin kautta, saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Ole hyvä ja ota huomioon, että hyvin harvoin PayPalin kanssa voi esiintyä ongelmia, joihin emme voi vaikuttaa. Otathan huomioon, että PayPal-maksu annetaan täytäntöön meidän sivujemme kautta, et siis voi mennä PayPalin sivuille ja viedä sieltä tilaustasi loppuun, sillä silloin emme pysty liittämään maksua tilaukseesi. Ole hyvä ja pidä tämä mielessä, kun valitset PayPal-maksun.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteet, niin summa hyvitetään takaisin PayPal- tilillesi. Mitä tehdä, kun rahat ovat tulleet takaisin PayPal-tilillesi? – Pidä ne tililläsi tulevia ostoksia varten tai siirrä summa pankkitilillesi, valinta on sinun. Nämä vaihtoehdot ovat saatavilla Paypal-tilisi kautta. Emme pysty vaikuttamaan niihin.

3. Tilisiirto

Siirrä annettu summa tilille, joka ilmoitetaan sivustolla, kun maksutavaksi valitaan tilisiirto.

Kun saamme maksun, toimitamme renkaat.

4. Verkkopankkimaksu Trustlyn kautta.

Kun olet tehnyt tilauksesi, sinut ohjataan Trustly Group AB:n sivustolle. Ole hyvä ja ota huomioon, että ponnahdusikkunoita estävät ohjelmat voivat estää uudelleenohjauksen. Jos näin käy, voit suorittaa maksun käyttämällä linkkiä, jonka löydät lähettämästämme tilausvahvistuksesta sähköpostistasi.

Toimitus ja asennus

Teemme asiat sinulle helpoksi ja toimitamme mihin tahansa haluamaasi paikkaan toimitusalueellamme. Tämä koskee yksinomaan tirendo.fi-kauppaa Suomessa.

A. Toimitus

1. Mitä toimitus maksaa?

Tirendolla toimitus ei maksa mitään.

Jos renkaat on toimitettava saarelle, toimituskuluihin lisätään 8,50 € rengasta kohden.

Rengas-vannepaketit: hinta koskee yhtä rengas-vanneyhdistelmää ja siihen lisätään 9,90 €:n toimituskulut renga-vanneyhdistelmää kohden Suomessa.

2. Ketkä ovat logistiikkakumppanimme?

Toimituksen suorittaa Deutsche Paket Dienst (DPD). Mutta joskus käytämme myös GLS:sän palveluja. Kummatkin ovat erikoistuneet rengasalaan ja teemme läheistä yhteistyötä.

3. Mihin renkaani voidaan toimittaa?

Meillä on kaksi vaihtoehtoa toimitukselle:

  1. Toimitus laskutusosoitteeseen tai toimitusosoitteeseen
  2. Valitsemallasi asennuskumppanillemme
4. Millaiset toimitusajat ovat?

Toimitusaika riippuu osittain siitä milloin saamme maksusi, mutta yleensä siinä kestää 3 - 5 arkipäivää.

5. Voinko noutaa tuotteeni?

Ei, valitettavasti emme voi tarjota tätä mahdollisuutta. Kaksi vaihtoehtoista tapaa, jolla saat tuotteesi, on kuvattu yllä.

6. Mitä, jos kukaan ei ole kotona, kun tuotteet saapuvat?

Koetamme toimitusta kolme kertaa. Ensimmäisellä kerralla logistiikkakumppanimme jättää sinulle viestin. Annettuja yhteystietoja käyttämällä voit sopia ajan seuraavalle toimitusyritykselle.

B. Asennus

1. Kuinka löydän asennuskumppaniliikkeen?

Löydät asennuskumppanin helposti antamalla postinumerosi. Renkaat toimitetaan asennuskumppanille ja ne ovat valmiina asennettavaksi.

2. Kuinka paljon asennus maksaa?

Asennuskustannukset vaihtelevat yhteistyökumppanien välillä. Näet hinnat, kun teet tilauksen. Pyydämme anteeksi, jos asennuskumppanimme on tehnyt lähiaikoina muutoksia hintoihin. Asennuskumppanimme päättää hinnan palveluilleen, emmekä voi taata, että hinnat ovat täysin samat, kun tilausta tehdessäsi.

Oston jälkeen

A. Peruutus

Lain mukaan voit peruuttaa tilauksen 14 kuluessa ilman syytä. Peruutusaika ostetuille tuotteille on 14 päivää ja aika alkaa siitä, kun sinä tai nimeämäsi kolmasosapuoli (muu kuin kuljetusyritys) on ottanut tuotteet haltuunsa. Jos tuotteet toimitettiin osatoimituksena, niin tämä 14 päivän aika alkaa viimeisen toimituksen vastaanottohetkestä. Jos tuotteiden toimitussopimus vaatii useamman toimituksen, niin 14 päivän aika alkaa viimeisen toimituksen vastaanottamisesta.

Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, niin sinun tulee ilmoittaa siitä meille (osoitteeseen Tirendo GmbH, Pappelallee 78/79, 10437 Berlin, sähköposti: support@tirendo.fi) selkeällä ilmoituksella (postitse tai sähköpostitse). Jos haluat lisää tietoa, ole hyvä ja lue Palautusoikeus-sivumme.

B. Valitukset

Jos haluat palauttaa tuotteen, niin ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella support@tirendo.fi

Käsittelemme pyyntösi niin pian kuin mahdollista ja tarjoamme ilmaisen palautuksen ja/ tai uuden toimituksen ilmaiseksi.

C. Palautusoikeus

Tirendo tarjoaa 14 päivän palautusoikeuden siitä päivästä lukien, jona sait tilauksesi.

Lisää tietoa löydät yleisistä käyttöehdoistamme ja edellytyksistämme.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme support@tirendo.fi.

Vastaamme mahdollisimman pian.

D. Takuu

Tietoa takuusta saat lukemalla yleiset käyttöehdot ja edellytykset.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme support@tirendo.fi

Vastaamme mahdollisimman pian.

Takaisin alkuun