Tietosuoja

Versio: 7.3.2007 
Delticom-tietosuojalausunto

Tiedämme, että henkilötietojesi huolellinen käsittely on sinulle tärkeää. Arvostamme siksi luottamustasi siihen, että Delticom käsittelee tietojasi luotettavasti. Kun sopimuksen mukaiseen tarkoitukseen tarvitaan henkilökohtaisia tietoja (ja käyttäjätietoja), on sinun käyttäjänä hyväksyttävä tämä käyttö. Suostumuksen voi perua koska tahansa tulevaisuutta koskien. Lähetä meille tällöin sähköpostia osoitteeseen rengas@delti.com.

Vastaava toimipaikka

Vastaava toimipaikka Bundesdatenschutzgesetzin (Saksan tietosuojalaki) tarkoittamalla tavalla on Delticom AG, Brühlstraße 11, 30169 Hannover. 

Asiakkaidemme henkilökohtaisten tietojen kerääminen ja käyttö

Meille antamasi tiedot auttavat meitä muokkamaan ja parantamaan Delticom-ostoskokemustasi jatkuvasti. Käytämme näitä tietoja tilausten käsittelyyn, tavaroiden toimittamiseen, palveluiden tuottamiseen ja maksun käsittelyyn (esim. laskulla ostettaessa myös vaadittaviin todistuksiin). Käytämme tietoja myös tiedottaaksemme sinulle tilauksista, tuotteista, palveluista ja markkinointitarjouksista (katso "Yhteydenotto sähköpostilla"), päivittääksemme tietokantojamme, ylläpitääksemme ja huoltaaksemme asiakastilejä, esittääksemme asiakkaidemme testiraportteja ja mielipiteitä esim. sivuilla http://www.tyretest.com/ ja http://www.mobilemech.fi ja suositellaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, joista voit olla kiinnostunut. Käytämme tietoja myös kauppamme ja alustamme parantamiseen, Internet-sivujemme väärinkäytön estämiseen ja havaitsemiseen ja mahdollistamaan kolmansien osapuolien teknisten, logististen tai muiden palveluiden toteutuksen toimeksiannostamme. 

Keräämme seuraavat tiedot:

Mitä evästeet ovat?

Mukavampaa kaupantekoa Delticomissa

Luovuttaako Delticom saamiaan tietoja eteenpäin?

Tiedot asiakkaistamme ovat meille tärkeitä ja auttavat meitä kohdistamaan tarjouksemme paremmin. Luovutamme saamamme tiedot eteenpäin kolmannelle osapuolelle vain seuraavanlaisessa tapauksessa:

Jos henkilökohtaiset tiedot välitetään kolmansille osapuolille yllä kuvaillussa tapauksessa maahan, joka on Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, varmistamme, että tietoja käsitellään tämän tietosuojalausunnon ja Saksan tietosuojalakien mukaisella tavalla. Tällöin käytetään Euroopan unionin ”VAKIOSOPIMUS II:ta”. Kyseessä on vakiosopimusehdot henkilökohtaisten tietojen siirtämiseen yhteisöstä kolmansiin maihin. Euroopan komissio on antanut nämä ehdot kohtuullisen tietosuojatason takaamiseksi. 

Kuinka hyvin omat tietoni on suojattu?

Mitkä tiedot ovat näkyvillä ”Tilaukseni”-kohdassa?

Voit nähdä useita tilitietojasi ja viestinnän Delticomin kanssa. Osoitteessa Tilaukseni tarjoamme sinulle keskitetyn pääsyn (Tilaukseni) tietoihisi. Tällä hetkellä näet seuraavat tiedot:

Luettelo muuttuu Internet-sivustomme muutoksien mukaisesti (versio 26.4.2005).

Mistä vaihtoehdoista voin valita?

Ohjeita

Jos sinulla on kysymyksiä Delticomin tietosuojasta, kirjoita meille – mahdollisimman tarkkaan – osoitteeseen rengas@delti.com, ja me vastaamme ja yritämme lievittää huolesi. Liikkeemme muuttuu jatkuvasti. Siksi myös tietosuojalausuntomme ja käyttöehtomme muuttuvat. Pidätämme oikeuden lähettää sinulle tietyissä aikarajoissa ilmoituksen liikkeessämme pätevistä säännöksistä. Sinun on kuitenkin tarkistettava Internet-sivustoltamme säännöllisesti mahdolliset muutokset. Jos asiasta ei ole mitään muuta sääntöä, pätee tämä tietosuojalausunto kaikkien sinulta ja asiakastililtäsi saatujen tietojen käyttöön. 

Muita samankaltaisia teemoja

Yleiset sopimusehdot 

Meille antamasi tiedot

Annat meille tietoja,

Tiedot, jotka annat tässä, ovat esim. nimi, osoite, puhelinnumero, luottokorttitiedot, niiden henkilöiden nimet, joille ostettu tuote toimitetaan, samoin näiden osoite, puhelinnumero, muiden henkilöiden sähköpostiosoitteet, meille lähetetyissä sähköposteissa olevat tiedot, taloustiedot ja sinun henkilöllisyystodistuksesi numero.

Tiedot muista lähteistä

Muista lähteistä saamamme tiedot ovat esimerkiksi postilta ja muilta kuljetusyrityksiltä saadut päivitetyt tilaus- ja toimitusosoitteet, joita käytämme tietokantamme päivittämiseen, jotta voimme varmistaa ja taata seuraavat tilauksesi ja jotta voimme olla yhteydessä sinuun, tilitiedot, osto- ja maksukäyttäytyminen, ja luottotiedot, joita käytämme väärinkäytösten, erityisesti petosten, paljastamiseen ja voidaksemme tarjota sinulle tiettyjä rahoituspalveluita ja maksutapoja.

Sinulle saatavilla olevat tiedot

Esimerkkejä tiedoista, jotka ovat helposti saatavillasi Delticomissa: Näihin kuuluvat tiedot aiemmista tilauksista, henkilökohtaisista tiedoista (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, salasana), Delticom-uutiskirjeestä, erityistarjousten ilmoituksista, mukaan lukien tilaushistoriastasi ja laatimistasi käyttökokemuksista esim. osoitteisiin http://www.tyretest.com/ tai http://www.mobilemech.fi.  

 

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

Takaisin alkuun