Avaa suodatin

Rengaskoko

Index

Hinta

asti

EU-merkintä


asti

Myyjä

Merkki


Suunnittelu

Vredestein on johtava rengas valmistava yritys jolla oli suuri kokemus valmistus laadukkaita tuotteita sen asiakkaalle, viime aikoina yhtiö on myönnetty Gold Award sen suorituskykyä. Vredestein Sportrac 3 on hyvä pito kuivalla jalkakäytävät ja on hyvä pito ja tarttuvuus kuivilla pinnoilla. Nämä renkaat on hyvät käsittely- ja erinomainen kaarreajo positiivista palautetta lähes kaikenlaisessa maastossa.

Vredestein Sportrac 3 tunnetaan parhaiten niiden märkäpito johtuu niiden erityinen kulutuspintakuvio, nämä junissa on hyvä salaojitus vettä ja voi helposti evakuoida vettä, jotta paremmin pitoa sademäärä. Nämä renkaat voidaan käyttää rankkasateessa koska ne eivät menetä pidon myös kun rengas osuu kiima täynnä vettä. Vaikka nämä ovat kesärenkaat mutta niillä on hyvä pito kaikilla pinnoilla ja ei ole äkillinen vaikutus alhaisissa lämpötiloissa, koska materiaali käytetään valmistuksessa nämä renkaat on varsin joustavia ja eivät kovettua äkillinen alhainen lämpötila ja toimii paremmin kuin monet talvella renkaiden lämpötila-alueella 5 astetta 10 asteen lämpötilassa.

Vredestein Sportrac 3 ovat joustavia renkaita, joilla merkittävä veto kulmien ympäri ja ei löysä ote taas nopeassa kaarreajossa. Vredestein Sportrac 3 on Handling Tuned Sidewall periaatteessa yhdessä lujiin harjanteita, jotka auttavat rengas urheilulliset ajo. Renkaat ovat erinomainen pitkä kulma mukaansatempaava. Nämä renkaat koskaan ei pidä veto suurella nopeudella ja erinomaisella jarrujärjestelmä, joka tarjoaa turvaa kuljettajalle hätäjarrutuksen.

Melutaso nämä renkaat on tuskin kuultavissa ja ne eivät tee paljon melua, vähän meluisuus voidaan havaita, mutta se riippuu pinnalla ne ratsastaa yli. Nämä renkaat on vähemmän liikkuva kitka (vastus voima, joka havaitaan, kun rengas liikkuvat pintaa pitkin tien), siksi heillä ei ole paljon melua ja ovat kestäviä. Vredestein Sportrac 3 on voittanut palkinnon paras kesärengas vuonna 2011 ADAC. Nämä renkaat ovat ammattimaisesti suunniteltu ruutukuvio joka edistää vähemmän ulkoa sekä sisätilojen melua.

Vredestein Sportrac 3 on yksi asiakkaan suurin suosikki valintoja ja on erittäin mukava ja luotettava tuotteen maailman johtavien rengasvalmistajien.

Lisää…

Vredestein SNOWTRAC 3

Lisää…
Valitut suodattimet:
 • Valmistaja: Vredestein
 • Profiili: Snowtrac 3

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 3
  • 205/65 R15 94T
  • Auto - Winter

  Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  mobilemech.fi 175,70
  123rengas.fi 177,50
  rengas-guru.fi 177,50
  • E
  • C
  • 68 dB

  Korkein hinta: 181,00 

  alkaen  175,70 

  Kaikki 7 tarjoukset
  Testin keskiarvotulos
  • 155/65 R13 73T
  • Auto - Winter

  Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  mobilemech.fi 59,80
  123rengas.fi 60,40
  rengas-guru.fi 60,40
  • F
  • C
  • 68 dB

  Korkein hinta: 61,00 

  alkaen  59,80 

  Kaikki 6 tarjoukset
  Testin keskiarvotulos
alkaen 3
Onko maksettuja mainoksia

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon