Valitut suodattimet

Peräkärryn Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki

Näytä kaikki

EU-merkintä


asti

Myyjä

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

Perävaunun renkaat

Perävaunun renkaita valittaessa kannattaa olla kuluttajan tarkkana. Toisaalta että rahaa ei mene hukkaan, mutta toisaalta, että renkaat ovat sääntöjen mukaiset. Me yritämme auttaa sinua löytämään oikeat renkaat sinun peräkärryysi, hintaluokasta jotka sopivat sinun ajo tapoihisi. Ennen kaikkea me autamme sinua löytämään perävaunuusi renkaat helpolla ja markkinoiden parhaaseen hintaan!

Perävaunun renkaita ostaessa ensinnäkin kannattaa huomioida Suomen lainsäädäntö ja sääolot. Lain mukaan yli 750 kiloisissa peräkärryissä täytyy olla jarrut ja näin ollen myös talvirenkaat talvella. Ja jos vedät jarrullista peräkärryä talvella ja vetoautossa on nastarenkaat, niin silloin peräkärryynkin täytyy hankkia nastat. Säännöt ovat siis seuraavat:

  • Alle 750kg kokonaismassaltaan painavissa peräkärryissä ei täydy olla jarruja. Näissä kevyissä peräkärryissä voit myös käyttää kesärenkaita läpi vuoden.
  • Yli 750kg painavissa peräkärryissä sen sijaan täytyy käyttää talvirenkaita talvella, eli niistä täytyy löytyä M+S merkintä.
  • Jos raskaan perävaunun vetoautossa on nastarenkaat niin perävaunun renkaistakin on löydyttävä nastat.

Näillä muistisäännöillä löydät helposti itsellesi sopivat renkaat!

Peräkärryn renkaat

Peräkärryn renkaat ovat huomattavasti poikkeavat autosi renkaista. Ensinnäkin perävaunujen renkaat ovat huomattavasti kovempaa kumia kuin auton renkaat ja tähän on muutama syy. Siinä missä auton renkaiden pitää olla jossain määrin joustavia sivuttaispidon lisäämiseksi ei peräkärryltä löydy samanlaista tarvetta pitoon. Kovuus myös vähentää jarrutuspitoa, minkä takia jarrulliselle peräkärylle on tarvetta hankkia erilaiset renkaat kuin jarruttomaan kevyeen peräkärryyn.

Perävaunun renkaat tarjoavat siis vähemmän pitoa, mutta myös vähemmän vierimävastusta. Kovempi kumiseos kokonaisuutena tarjoaa pidemmän käyttöiän ja ovat taloudellisempia. Mutta juuri kovemman kumiseoksen takia pitää mielessä se, että tunnistamalla omat tarpeesi tulet löytämään parhaimman renkaan.

  • Kevyeen peräkärryyn voit ostaa erittäin kovaa kumiseosta olevat kesärenkaat. Nämä renkaat kestävät pitkään ja niiden vierintävastus on alhainen. Näillä renkailla kuitenkin pitää muistaa ajaa rauhallisesti, sillä peräkärryn pito on heikko.
  • Raskaaseen peräkärryyn kannattaa ostaa rengas joka sopii omaan käyttöön. Koska raskaissa peräkärryissä on jarrut, on niiden myös tarjottava pitoa turvallisen ajokokemuksen turvaamiseksi.

Peräkärryn renkaat netistä

Kun ostat peräkärryn renkaat netistä, säästät selvää rahaa ja paljon vaivaa. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat peräkärryn renkaat netin laajasta valikoimasta. Tämän jälkeen autamme sinua löytämään parhaan hinnan tarvitsemillesi renkaille!

Jos peräkärryn renkaat tarjous löytyy jostain, niin me pidämme huolen, että myös sinä tiedät siitä!

Netissä asioiminen on nopeaa ja antaa sinulle aikaa vertailla ja miettiä mitkä renkaat sopivat sinulle parhaiten. Kivijalka liikkeen puute taas auttaa pitämään renkaiden kustannukset alhaisena. Pienemmät varasto ja työntekijä maksut yhdistettynä kovempaan kilpailuun takaa, että netistä tilaamalla saat tarvitsemasi renkaat markkinoiden parhaaseen hintaan!

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 40
näytä lisää 20
alkaen 40
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun