4,8 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Renkaat
Kauppiaiden osoitteet:

Rengas Outlet yhteystiedot:
Osoite: Delticom AG
Brühlstr. 11
3169 Hannover, Saksa
USt-IdNr.: DE 812759861

Hallintoneuvoston puheenjohtaja: Alexander Gebler

Johtokunta: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Yhtiön toimipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover, Saksa HRB 58026
ALV-numero: FI 19147408

Sähköposti: valitus@delti.com

Puhelin: 00358942451605 (maanantaista perjantaihin kello 7 - 22)
Faksi: 0049 511 879 891 78

Hyväksytyt maksutavat:
Toimitus: Toimitus

Tietoja kohteesta rengas-outlet.fi

Yhteenveto jälleenmyyjästä Rengas-outlet.fi

Rengas outlet suomi on renkaiden verkkokauppa, joka pyrkii erottumaan edukseen erityisesti lyhyillä toimitusajoilla. Päivittäin vaihtuvien tarjousten lisäksi Rengas outlet nettikauppa tahtoo tulla muistetuksi niin nopeista toimituksista, etteivät asiakkaat ehdi edes odottaa postia. Tämä käyttäjäystävällinen renkaiden internetjälleenmyyjä toimittaa renkaat yleensä viikossa, mikä on ennätyksellisen nopeaa toimintaa kun kyse on suurista, usein rahtia vaativista lähetyksistä. Parasta tietenkin on, että toimitus on yleensä ilmainen! Silloin kannattaa tilata uuden rengassarjan kaveriksi myös vararengas tai kaksi, jotta voit kierrättää renkaita ja tarvittaessa vaihtaa esimerkiksi nopeammin kuluneen rengasparin uudempiin. Usein juuri takarenkaat kaipaavat useammin vaihtoa, jo oman ajoturvallisuutesi takia.

Rengas outlet nettikauppa moottoripyöräilijälle

Vaikka www.rengas-outlet.fi palveleekin monipuolisesti perinteisen henkilöauton kuljettajia, riittää valikoimassa mielenkiintoisia tuotteita myös muille moottoriurheilun harrastajille sekä ammattikuskeille. Erilaiset moottoripyörärenkaat, kuten tourensportrenkaat tai skootterin renkaat ovat myös edustettuina – ja tietenkin monelta eri rengasmerkiltä. Www.rengas-outlet.fi myy renkaita myös raskaampaan kalustoon kuten kuorma-autoihin ja jopa traktoreihin, eli moni ammatikseen ratin takana istuva ilahtunee taatusti vilkaistessaan valikoimaan. Ja me tietenkin olemme auttamassa asiakkaitamme valitsemaan halvimmat renkaat monista hyvistä tarjouksista, joita yhteistyökumppanimme meille paljastavat. Olethan jo sinäkin testannut sitä, mistä saat halvimmat renkaat netistä? Jos et vielä tiedä, ei muuta kuin täyttämään konfiguraattoria ja tutkimaan!

Tietoja Rengas-outlet.fi

Nimensä mukaisesti Rengas outlet suomi on renkaiden erikoiskauppa internetissä. Heillä on henkilökunnassaan paljon erilaisia renkaidentuntijoita, jotka osaavat neuvoa niin tilauksen teossa kuin vaativimmissakin kysymyksissä.
Rengas Outlet yhteystiedot:

Puhelin: 09-42451605 (arkisin 7-22)

Sähköposti: info@delti.com

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia, etkä joudu pohtimaan ongelmiasi yksin. Rengas outlet nettikauppa on osa suurta saksalaista Delticom AG-konsernia, joka edustaa rengasalan parhainta tietämystä. Suuret varastot sekä laaja, kansainvälinen asiakaskunta mahdollistavat kilpailukykyiset hinnat, voittamattoman valikoiman sekä tehokkaan logistiikan, jonka ansiosta saat parhaimmillaan parissa arkipäivässä tilaamasi tuotteet joko kotiisi kannettuna tai asennuskumppanin huoltopisteelle, jonne sinun tarvitsee enää vain ajaa oma autosi renkaidenvaihtoon. Samaan tilaukseen kannattaa tietenkin lisätä edulliset varaosat sekä öljyt, sillä samat lyömättömät hinnat koskevat muitakin tuotteita kuin vain renkaita.

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista, toimituksesta tai tarjotusta tuotteesta, ota yhteyttä kauppiaan seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:  Sähköposti: valitus@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Takaisin alkuun