4,8 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Kauppiaiden osoitteet:

Rengas-online yhteystiedot:

Osoite: Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover, Saksa

Hallintoneuvoston puheenjohtaja: Rainer Binder
Johtokunta: Susann Dörsel-Müller, Philip von Grolman, Andreas Prüfer
Yhtiön toimipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover, Saksa HRB 58026
ALV-numero: FI 19147408

Sähköposti: valitus@delti.com

Puhelin: 09-42 59 86 03 (maanantaista perjantaihin kello 7 - 22)
Faksi: 0049 511 879 891 78

Hyväksytyt maksutavat:
Toimitus: UPS

Yhteenveto jälleenmyyjistä rengas-online.com

Yhteenveto jälleenmyyjästä Rengas-online.com

Continental, Goodyear, Nokian... oli merkkisi mikä tahansa, löydät varmasti tästä verkkokaupasta omat lempirenkaasi. Tai olisiko aika antaa tilaisuus jollekin uudelle rengasvalmistajalle ja tutustua uutuksiin, joita rengas-online suomi tarjoaa aivan uskomattomilla alennushinnoilla. Rengas-online nettikauppa tarjoaa suoraa säästöä kaikille, jotka ovat uuden rengassarjan tarpeessa. Me autamme vertailemaan hintoja ja kauppiaita, jotta varmasti saat tarvitsemasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Kyse on auton kokonaisvaltaisesta ylläpidosta aina uusista renkaista öljyihin ja huoltonesteisiin, joiden ansiosta pidät yllä autosi suorituskykyä ympäri vuoden.

Rengas-online nettikauppa kokemuksia

Oletko jo ostanut aiemmin renkaasi www.rengas-online.com sivuilta? Jaa ihmeessä kokemuksesi kanssamme, sillä kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaitamme. Tahdomme olla luottamuksesi arvoisia ja siksi valitsemme kumppaneiksemme vain niitä jälleenmyyjiä, joiden asiantuntevuuteen, tehokkuuteen ja toimintamalliin uskomme täysillä. Verkkokaupassa et pääse etukäteen näkemään ostostasi, mutta www.rengas-online.com tarjoaa reilut ostoehdot palautusoikeudella, kuten kaikki yhteistyöpartnerimme. Etsimme vain parhaat nettikaupat, ja yhdistämme valikoimat, tiedot hinnoista ja tarjouksista ja pysymme säännöllisesti yhteydessä myyjien kanssa varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat huokeimmat hinnat. Hinnan lisäksi pidämme huolen siitä, että vain parhaalla maineella varustetut verkkokaupat kelpaavat.

Tietoja Rengas-online.com

Rengas-online suomi on alunperin saksalainen verkkokauppa, joka pyrkii tekemään jopa renkainvaihdosta iloisen elämyksen.

Rengas-online yhteystiedot

Puhelin: 09-42598603 (arkisin 7-22)

Sähköposti: rengas@delti.com

Miksi et kokeilisi vertailla hintoja sivustomme avulla, ja sitten antaisi tilaisuutta uudelle rengasmyyjälle? Kun teet ostoksesi luotettavan ja tunnetun sivuston kautta, ei sinulla ole mitään hävittävää. Nykyään löydät samasta paikasta paitsi uudet renkaat myös erikoisrenkaat ja harvinaisuudet, joita et tavallisesta kivijalkakaupasta saa. Myös autosi huoltoon tarvittavat aineet sekä varaosat löytyvät www.rengas-online.com sivulta, eli et joudu tosiaankaan ajamaan huoltoasemalta tai autokorjaamosta toiselle saadaksesi kasaan kattavan varustelun auton huoltoon ja ylläpitoon.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  Sähköposti: valitus@delti.com