4,6 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Renkaat
Kauppiaiden osoitteet:

Delticom AG
Brühlstr. 11
3169 Hannover, Saksa

Hallintoneuvoston puheenjohtaja: Alexander Gebler

Toimitusjohtajat: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Yhtiön toimipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover, Saksa HRB 58026
ALV-numero: FI 19147408

Sähköposti: valitus@delti.com

Puhelin: 00358942451605 (maanantaista perjantaihin kello 10 - 16)
Faksi: 0049 511 879 891 78

Hyväksytyt maksutavat:

Tietoja kohteesta rengas-guru.fi

Yhteenveto jälleenmyyjästä Rengas-guru.fi

Rengas guru nettikauppa kuulostaa siltä, että siellä tiedetään kaikki renkaista. Ja kun kyse on yhdestä monista saksalaisen Delticom-konsernin rengaskaupoista, voitkin olla varma, että palvelu on osaavaa ja www.rengas-guru.fi on tosiaan perillä rengasmaailman viimeisimmistä uutisista, teknisestä kehityksestä ja tietenkin siitä, mitkä renkaat istuvat parhaiten sinun autoosi. Laatumerkit, edullisemman hintaluokan yllättäjät ja kaikki mahdolliset renkaat siltä väliltä – me Renkaat.comissa teemme mielellämme yhteistyötä Rengas gurun kanssa, sillä näin voimme tarjota taas lisää edullisia hintoja asiakkaillemme. Rengas guru suomi tarjoaa päivittäin uusia tarjouksia, viimeksi löysimme sieltä pilkkahintaan upeat Goodyearin kesärenkaat. Minkä huippuhinnan sinä nappaat?

Rengas guru nettikauppa mukana mullistuksessa

Internetin jälleenmyyjät ovat toden teolla muuttaneet rengaskaupan luonteen. Rengas guru suomi on yksi lukuisista renkaiden myyjistä, jotka pystyvät tarjoamaan suomalaisille asiakkaille ennennäkemättömän valikoiman eurooppalaisen keskusvaraston ansiosta. Tämän lisäksi luvassa on huikeita hintoja ja nopeat toimitukset: ei ihme, että yhä useampi valitsee verkko-ostokset sen sijaan, että lähtisi kiertelemään liikkeitä ja rahtaamaan renkaita itse kotiin. Www.rengas-guru.fi kokemuksia kuunnellessa voi vakuuttua siitä, että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä erityisesti siihen, miten helpoksi ostaminen on muuttunut.

Tietoja rengas-guru.fi

Rengas guru suomi on yksi Rengas gurun monista eurooppalaisista verkkokaupoissa, jossa on mahdollista saada apua myös omalla kielellään. Ohesta löydät informaatiota siitä, miten heidät tavoittaa.

Rengas guru yhteystiedot:

Puhelin: 09-42451605 (ma-pe 10-16)

Sähköposti: info@delti.com

Rengas-gurun työntekijät osaavat neuvoa rengasmaailman kaikissa kysymyksissä, ja saat vastauksen halutessasi pikaisesti sähköpostiin. Toimituksen voit valita joko kotiovellesi tai yhteistyökumppanillemme: he asentavat renkaasi ammattitaidolla ympäri Suomea. Kun on näin helppoa tilata oikeat renkaat, kannattaa hyödyntää pakettihintoja ja tilata myös mahdolliset vararenkaat samalla kertaa.

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista, toimituksesta tai tarjotusta tuotteesta, ota yhteyttä kauppiaan seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:  Sähköposti: valitus@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Takaisin alkuun