0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Renkaat
Kauppiaiden osoitteet:

Delticom AG
Bhürlstr. 11
30169 Hannover, Saksa

Hallintoneuvoston puheenjohtaja: Alexander Gebler
Johtokunta: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Yhtiön toimipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover, Saksa HRB 58026
ALV-numero: FI 19147408

Nordea Bank Finland PLC
1820 Foreign Customer Services
Keskuskatu 5 A
Helsinki
IBAN FI12 1820 3000 0096 47

Sähköposti: valitus@delti.com

Puhelin: 00358942451605 (maanantaista perjantaihin kello 10 - 16)
Faksi: 0049 511 879 891 78

Hyväksytyt maksutavat:

Tietoja kohteesta mobilemech.fi

Yhteenveto jälleenmyyjästä Mobilemech.fi

Saksalaiseen Delticom-konserniin kuuluva Mobilemech nettikauppa tarjoaa asiakkailleen komean valikoiman renkaita kaikilta tunnetuilta rengastaloilta. Mobilemech suomi on helppokäyttöinen ja yksinkertainen sivusto, jonka parhaat tarjoukset pääset hyödyntämään www.renkaat.com sivuston kautta. Monipuolisuus ja simppeli käyttöliittymä tekevät tästä renkaiden, vanteiden ja rengaspakettien jälleenmyyjästä suositun vaihtoehdon silloin, kun haluat nopeita ja selkeitä vaihtoehtoja autollesi. Tai moottoripyörällesi tai vaikka golfkärryysi – oli lajisi sitten enduro tai motocross, www.mobilemech.fi haluaa palvella sinua.

Tietoja Mobilemech.fi

Www.mobilemech.fi sivusto on kattava, eurooppalainen rengaskauppias. Heillä on tehokas asiakaspalvelu, joka neuvoo rengasvalinnassa tai ostotapahtumassa tarpeen mukaan.

Mobilemech yhteystiedot:

Puhelin: 09-42451605 (arkisin 10-16)

Sähköposti: info@delti.com

Me olemme iloisia voidessamme esitellä asiakkaillemme useita eri jälleenmyyjiä. Tämä tarkoittaa totta kai enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuus vertailla hintoja tuhansien tuotteiden kohdalla. Myös Mobilemech nettikauppa on yksi monista luotettavasti ja koko mantereen laajuisesti toimivista internetin uusista rengaskaupoista, joilla voit maksaa esimerkiksi luottokortilla tai luotettavan PayPal-välityksen kautta. Nämä netin jälleenmyyjät ovat uudistaneet rengaskaupan kerta heitolla.

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista, toimituksesta tai tarjotusta tuotteesta, ota yhteyttä kauppiaan seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:  Sähköposti: valitus@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Takaisin alkuun