5 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Renkaat
Kauppiaiden osoitteet:

Giga-rengas.fi yhteystiedot:

Osoite: Giga GmbH

Airport Center (Haus C)

Flughafenstrasse 52a

D-22335 Hamburg, Saksa

Johtokunta: Kai Dopmann, Henrik Schünemann
Yhtiön toimipaikka: Hamburg
Rekisterinumero: HRB 136143
ALV-numero: FI26988352

Sähköposti: giga-rengas@delti.com
Puhelin: 09-42451605 (arkisin klo 7-22)
Hyväksytyt maksutavat:
Toimitus: UPS

Tietoja kohteesta giga-rengas.fi

Yhteenveto jälleenmyyjästä Giga-rengas.fi

Eikö ole mahtavaa, että lähes kaikki mahdolliset renkaat ovat saatavilla yhdestä paikkaa? Kaipasit sitten renkaita golfkärryyn, mönkijään, maatalouskoneeseen tai ihan vain tavalliseen henkilöautoon, www.giga-rengas.fi on se paikka jossa kysyntään vastataan. Giga rengas nettikauppa on renkaisiin erikoistunut jälleenmyyjä, jossa tiedetään millaisia renkaita asiakkaat kaipaavat. Perusrenkaiden, erikoisrenkaiden ja rengaspakettien lisäksi autoilija löytää tästä nettikaupasta myös vanteita ja varaosia. Renkaiden ostaminen on nykyään nopeaa ja näppärää.

Giga rengas nettikauppa

Tämä saksalainen verkkokauppa, giga rengas suomi, tarjoaa palvelua ja tuotetietoja suomeksi. Me toimimme yhteistyössä heidän kanssaan ja välitämme mielellämme tuoreimmat tarjoukset ja edullisimmat hinnat myös www.giga-rengas.fi verkkokaupasta. Halvat hinnat ovatkin se valttikortti, jolla Giga rengas nettikauppa pelaa kiihtyvässä kilpailussa. Kaikki heidän hintansa sisältävät ALV:n sekä kuljetusmaksut, eli mitään yllätyskuluja ei ole luvassa. Oikeiden renkaiden etsiminen on yksinkertaista, sillä sitä varten on selkeä ja helppokäyttöinen ohjelma heti verkkokaupan aloitussivulla. Ja tietenkin me renkaat.com sivulla autamme sinua valintaprosessissa.

Tietoja Giga-rengas.fi

Tämä verkkokauppa myy kaikki tunnetuimmat merkit laajassa hintahaarukassa. Asiakaspalvelu on erittäin hyvin tavoitettavissa, ja voit laittaa aina sähköpostia kysyäksesi tarkempaa apua. Puhelinpalvelu on auki aamusta iltaan, joten rengaskaupat eivät hyydy ainakaan asiakaspalvelun puutteeseen.

Giga rengas yhteystiedot:

Puhelin: 09-42451605 (arkisin klo 7-22)
Sähköposti: giga-rengas@delti.com
Www.giga-rengas.fi on yksi monista internetin jälleenmyyjistä, jotka ovat lähteneet tekemään autoilusta helppoa ja mukavaa. Suuret, kansainväliset toimijat pystyvät tarjoamaan sellaisia hintoja, joihin tavallisilla kivijalkakaupoilla ei olisi varaa – ja vastaavasti valikoiman, joita ei tavallisen kaupan hyllyille saisi mahtumaan. Kuluttajalla on nyt kissanpäivät, sillä renkaat toimitetaan useimmiten kotiin, ilman erillisiä kuluja. Monet hyödyntävät tilaisuuden ja tilaavat rengassarjan päälle vielä vararenkaat!

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista, toimituksesta tai tarjotusta tuotteesta, ota yhteyttä kauppiaan seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:  Sähköposti: giga-rengas@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Takaisin alkuun