0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Renkaat
Kauppiaiden osoitteet:

123rengas.fi yhteystiedot:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover, Saksa

Hallintoneuvoston puheenjohtaja: Alexander Gebler
Johtokunta: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Yhtiön toimipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover, Saksa HRB 58026
ALV-numero: FI 19147408

Sähköposti: rengas@delti.com

Puhelin: 00358942451605 (maanantaista perjantaihin kello 10 - 16)
Faksi: 0049 511 879 891 78

Hyväksytyt maksutavat:

Tietoja kohteesta 123rengas.fi

Yhteenveto jälleenmyyjästä 123rengas.fi

123rengas nettikauppa on yksi selkeimmistä renkaiden jälleenmyyjistä, joita löydät internetistä. Www.123rengas.fi on nopeilla toimitusajoilla ja lukuisilla asennuskumppaneilla mainetta niittävä saksalainen toimija, joka tarjoaa ammattimaista apua niin etäyhteydellä kuin yhteistyökumppaneidensa kautta. Renkaiden lisäksi 123rengas suomi myy myös muita autoilijoiden tarvitsemia tuotteita kuten auton varaosia sekä öljyjä. Tämä monipuolinen jälleenmyyjä auttaa sinua löytämään oikean asennuspaikan erilaisille renkaille aina moottoripyöränrenkaista raskaan kaluston renkaisiin. Et oikeastaan joudu tekemään muuta kuin tilaamaan renkaat ja etsimään lähimmän, tai muulla tapaa sopivimman asennuspisteen, ja kaikki muu hoituu kuin itsestään.

123rengas nettikauppa ja nopea toimitus

Parasta nettikaupoissa on varmasti niiden helppous: et joudu itse kiertelemään kaupoilla, saati kanniskelemaan raskaita renkaita ympäriinsä. Voit valita haluatko ostoksesi toimitettavan kotiovelle vai asennuskumppanin pajalle. Maksaminen on vähintään yhtä yksinkertaista, ja kaikki maksutavat ovat luotettavia ja varmoja. Www.123rengas.fi hyväksyy niin luottokortit, PayPal-tilin kuin pankkisiirronkin – kaikki tapoja, joilla saat kuitin maksustasi. Tuotteet toimitetaan suurelta keskusvarastolta Keski-Euroopasta, mikä mahdollistaa uskomattoman laajan valikoiman tarjoamisen kuluttajille. Tällä diilillä et voi kuin voittaa.

Tietoja 123rengas.fi

Tämän verkkokaupan asiakaspalvelu on hyvin tavoitettavissa. Tästä löydät 123rengas yhteystiedot:

Puhelin: 09-42451605 (ma-pe klo 10-16)
Sähköposti: rengas@delti.com

Mikäli 123rengas suomi sivun loistava rengaskonfiguraattori ei riitä selvittämään sopivia renkaita autoosi, auttaa yrityksen tehokas tiimi varmasti sinua tekemään oikean ostopäätöksen.

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista, toimituksesta tai tarjotusta tuotteesta, ota yhteyttä kauppiaan seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:  Sähköposti: rengas@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Takaisin alkuun