Avaa suodatin

Rengaskoko

Index

EU-merkintä


asti

Myyjä

Merkki


Muita vaihtoehtoja

Suunnittelu

Kitkarenkaat polttoaineella säästöpotentiaali kaupunkiajoa varten

Ajurit pienten kompakti autoja vihreä näkemykset voidaan harkita Vredestein Quatrac Lite sujuvan kaupunki ajaa. Se on kaikki kauden malli, joka täyttää ympäristöystävällisyys vaatimukset ja tarkkuus ajo vaatimukset, koska testien Auto Bild -lehden vuonna 2014 osoitti.

Tekniset ominaisuudet Vredestein Quatrac Lite renkaat

Quatrac Lite ylpeilee täydellinen polymeeriyhdiste, johon malli on velkaa sen kyky mukautua eri lämpötiloissa. Siten se säilyttää kylmäjoustavuus ja kuuma sää, ja joka tekee kaikki kauden monipuolinen ratkaisu.

Kulutuspinnan on kolme leveitä uria renkaan kehän yhdistettynä hajallaan taipumista pistettä. Tämä mahdollistaa renkaan tehokkaasti syrjäyttää vettä ja lunta. Vesiliirto on näin ollen vähennetään, ja pito liukkailla teillä on lisääntynyt. Suorituskyky lyhyillä Pysähtymismatkat taataan suunnittelun riippumatta sää, minkä vuoksi mallia oikeutetusti pidetään kaikki kauden vaihtoehto.

Tärkein yhdiste rengas on myös ympäristöystävällistä materiaalia, joka on mannaa kuljettajille, jotka välittävät ympäristövaikutuksista sekä omaa mukavuutta ja turvallisuutta. Lisäksi johtuen tarkkuus käsittelyyn ja pienen vierintävastuksen rengas mahdollistaa auton suorittaa tasaisen kulun, joka ei vaadi liikaa polttoaineenkulutusta.

Hyödyt arvostelu pähkinänkuoressa

Jotkut asiakkaat pitävät kaupunkiajoon olla haastavampaa kuin maastossa kokemuksia. Kun tarve vastata näihin haasteisiin, joiden istuvuus rengasmallin yhdistyy taloudellisesti motivoitunut ja moraalisesti vakuuttava periaatteessa toimia edun ympäristön, kuljettajat pitävät Quatrac Lite on hieno ostomahdollisuus.

Turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja ilo ajoon ovat kolme edut ohjaimet ovat hyötyneet kanssa tämän nimenomaisen Vredestein tuote.

Lisää…

Vredestein Quatrac Lite Renkaat Green ja täsmällinen kaupunkiajoon

Lisää…
Valitut suodattimet:
 • Valmistaja: Vredestein
 • Profiili: QUATRAC LITE

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1
  • 205/60 R16 96V
  • Auto - 4season

  Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  rengas-guru.fi 124,90
  autopink-shop.fi 125,60
  mobilemech.fi 125,60
  • C
  • C
  • 68 dB

  Korkein hinta: 145,10 

  alkaen  124,90 

  Tallenna enintään 14%

  Kaikki 8 tarjoukset
  Testin keskiarvotulos
MEHR ERGEBNISSE 20
alkaen 1
Onko maksettuja mainoksia

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon