Valitut suodattimet

Hankook Auton Ympärivuotiset renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

KITKARENKAAT HANKOOK MERKILTÄ

Erityisesti uudempien autojen omistajat suosivat talvikaudelle kitkarenkaita perinteisten nastarenkaiden sijaan. Kitkarenkaat, jotka ovat talvirenkaista ne ympäristöystävällisempi ja monipuolisempi vaihtoehto, kasvattavat jatkuvasti suosiotaan – varsinkin kun näyttää siltä, että edessä on jatkossakin lumettomia talvia. Mm. Hankook kitkarenkaat edustavat uuden sukupolven renkaita, jotka palvelevat tasavarmasti koko talvirengaskauden alusta loppuun. Syksyn leudommista ilmoista tarvittaessa aina talvipakkasille. Kitkarenkaat yleisesti tekevät autoilusta itsessään astetta nautinnollisempaa, sillä niillä on nastarenkaisiin verrattuna matalammat desibelit. Tienpinnan kannalta kitkarenkaat ovat lempeämpi vaihtoehto, mutta kitkarenkaissa kannattaa muistaa se, että ne vaativat kuljettajaltaan enemmän ennakointia ja valppautta kuin tutut ja turvalliset nastarenkaat.

Hankook on eteläkorealainen rengastalo, joka on 80 vuoden ajan pitänyt pintansa rengasmarkkinoilla, yhdistäen aasialaiset innovaatiot sekä kohtuullisen myyntihinnan. Hankook on kymmenen suurimman rengasvalmistajan joukossa tänäpäivänä.

HANKOOK KITKARENKAAT HALVALLA

Hankook kitkarenkaat hinta sopii lähes kaikille autoilijoille. Hankookilta löytyy useampia nastattomia vaihtoehtoja, eikä kitkarenkaat Hankook hinta ole este niiden hankinnalle. Nastarenkaat ovat yhä enemmistön valinta, mutta ehkäpä huikea Hankook kitkarenkaat tarjous saa yhä useamman antamaan kitkarenkaille mahdollisuuden, edes muutaman talven ajaksi. Kitkarenkailla ajaminen tekee arjen hieman joustavammaksi silloin, kun renkaiden vaihdon määräpäivät alkavat lähestyä. Kitkarenkaat tarjoavat monen toivomaa joustoa aikatauluihin, ja ne ovat myös käytännölliset silloin kun kelit saattavat vielä keväälläkin olla petolliset. Ostamalla Hankook kitkarenkaat edullisesti verkosta, säästät aikaa myös siinä, ettet joudu turhaan kiertelemään kaupoilla ja etsimään oikean kokoisia ja toivotun mallisia renkaita. Olemme ylpeitä myyjäkumppaneistamme, jotka ovat auttaneet uudistamaan rengasmarkkinat tuomalla kuluttajille entistä edullisempia renkaita, tarjoten kuitenkin samalla yksilöllistä palvelua ja nopeat toimitusajat. Heidän kauttaan löytyvät niin isot brändit kuten Hankook kuin uudet tulijat, jotka vasta kasvattavan mainettaan.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 175
näytä lisää 20
alkaen 175
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun