Valitut suodattimet

Continental Auton Ympärivuotiset renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

CONTINENTAL YMPÄRIVUOTISET RENKAAT VERKOSTA

Ovatko Continental kitkarenkaat sinulle tuttuja? Kitkarenkaita kutsutaan erityisesti Keski-Euroopassa ympärivuotisiksi renkaiksi, sillä leudompien talvien maissa ovat nastarenkaat usein jopa kiellettyjä. Ja kyllä, periaatteessa Continental kitkarenkaat toimivat myös Suomessa ympäri vuoden, tarjoten erityisesti toivottua joustoa sesongin vaihtoon, mutta kesällä auton suorituskyvystä saa enemmän irti kesärenkailla. Talvella kitkarenkaat tekevät etenkin lumisilla teillä ajamisesta turvallista, laskien ajomelua ja lisäten talvirenkaiden käyttöikää.

CONTINENTAL KITKARENKAAT VERTAILUSSA

Renkaat.com-sivustolta voit valita monista Continentalin kitkarenkaista. Esimerkiksi Continental VikingContact renkaat, jotka sopivat loistavasti Suomen talveen. Luvassa on mukavia ajomatkoja alla Continental ympärivuotiset renkaat, jotka veivät voiton myös Tekniikan Maailman vertailussa vuonna 2016. Myös muut Continental kitkarenkaat ovat pärjänneet hienosti eri testeissä, onhan takana vuosikymmenten tuotekehittely, tiukat sisäiset standardit sekä yhden maailman suurimman rengasvalmistajan asiantuntemus.

Kymmenet tuhannet työntekijät yli 170 toimipisteessä tekevät päivittäin töitä teiden turvallisuuden eteen. Tilastotieto, asiakaspalaute ja käytännön testit, joita tehdään miljoonien kilometrien edestä, takaavat korkeimman mahdollisen teknisen tiedon. Continental kitkarenkaat tarjoavat vapautta erityisesti loppusyksystä ja alkukeväästä, kun säät ovat vielä liian epävakaita kesärenkaille vaikka laki saattaa sanoa toisin. Kitkarenkailla et ole sidottu aikatauluihin samalla tavalla vaan voit tehdä itse arvion sääennusteiden ja oman kokemuksesi perusteella.

CONTINENTAL KITKARENKAAT NETTIKAUPASTA

Haluat varmasti löytää parhaan Continental kitkarenkaat hinta. Silloin kannattaa shoppailla verkossa ja ennen kaikkea: vertailla. Me olemme tehneet tarjouskierroksen puolestasi eri jälleenmyyjien parissa ja sinun tehtäväksesi jää vain valita se Continental kitkarenkaat hinta, joka sopii parhaiten lompakollesi. Saatat saada uuden rengassarjan jo ensiviikolla toimitettuna kotiisi asti, eli on vaikea keksiä yhtään tekosyytä enää lykätä uusien renkaiden ostoa. Continental ympärivuotiset renkaat ovat osa yrityksen ”nollalinjaa”, jossa tavoitellaan nolla onnettomuutta, nolla vahingoittumista – nolla vaaratilannetta.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 168
näytä lisää 20
alkaen 168
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun