Hankook on ollut vuodesta 2016 maailmankuululla Dow Jones Sustainability Index World listalla

Soul, Korea / Neu-Isenburg, Saksa, 26. syyskuuta 2019 – Korkealuokkainen rengasvalmistaja Hankook pääsee Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World) listalle neljättä kertaa peräkkäin, todistaen jälleen olevansa yksi maailman johtavista yrityksistä kestävyyden mielessä. Vuoden 2019 DJSI World-listalla on 318 yritystä, edustaen 12,6 % maailman 2526 huippuyrityksestä.

Hankook sai vuonna 2019 erinomaiset luokitukset aloilla Yrityskansalaisuus ja Hyväntekeväisyys, Toimitusketjun hallinta ja Materiaalisuus johtuen sen jatkuvasta omistautumisesta kestävyyskysymyksiin. Rengasvalmistaja viestii sen kestävyysvisionsa työntekijöilleen seitsemän Yrityksen sosiaalinen vastuu-komitean avulla, ja lisäksi edistää yrityslaajuisten YSV-toimenpiteiden jatkuvaa parannusta.

Hankook Tire Europen toimitusjohtaja Han-Jun Kim sanoo: ”Pääsymme DJSI-World-listalle, eli vaikutusvaltaisimmalle maailmanlaajuiselle indeksille kestävyyden ja yrityssijoituksen aloilla neljättä kertaa peräkkäin osoittaa, että jatkuvilla ponnisteluillamme kestävyyden parantamiseen on sekä vaikutusta että tunnustusta. Ylläpidämme edelleen määrätietoista omistautumistamme yrityksen sosiaaliselle vastuulle ja jatkamme kestävien toimenpiteidemme edistämistä, etenkin Euroopassa.”

Vuonna 2018 rengasvalmistaja otti käyttöön tiettyjä ohjenuoria varmistaakseen luonnonkumin arvoketjun taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen kestävyyden. Siitä lähtien yritys on työskennellyt monipuolisen toimitusketjun kanssa parantaakseen jatkuvasti tekijöitä, kuten ihmisoikeuksia, ympäristön suojelemista ja läpinäkyvyyttä, tuottavuutta ja luonnonkumin laatua. Tänä vuonna Hankook sai myös esimerkillisen yrityksen statuksen EU-Korea Päästökauppajärjestelmän puitteissa. Tunnustus heijastaa korkealuokkaisen rengasvalmistajan jatkuvia ponnisteluja vähentämään sen kasvihuonekaasupäästöjä vastatakseen ilmastonmuutokseen ja ottaakseen päästöt huomioon sisäisiä sijoituspäätöksiä tehdessä.

Hankook osallistuu myös moniin sosiaalisiin projekteihin ympäri maailmaa. Se on esimerkiksi vuodesta 2012 tukenut useita voittoatavoittelemattomia yhdistyksiä, esimerkiksi Punaista Ristiä, hätäapua ja kansallista ambulanssipalveluja ilmaisilla renkailla Euroopan tuotantopaikalla Unkarissa. Viimeisen seitsemän vuoden aikana yli 16 000 rengasta on lahjoitettu yli 1300 voittoatavoittelemattomalle yhdistykselle. Brittiläinen tytäryhtiö Hankook Tyre UK Ltd on tukenut kansainvälistä yhdistystä Transaidia 13 vuoden ajan kehittääkseen edelleen kehitysmaiden infrastruktuuria.

DJSI on maailman johtava kehityksen ja sijoituksen indeksi. Se palkitsee erinomaisia yrityksiä todistuksilla arvioiden kattavasti yrityksen johdon toimenpiteitä taloudellisesta, ekologisesta, eettisestä ja sosiaalisesta näkökulmasta. Sen kehitti yhdessä S&P Dow Jones Indices ja RobecoSAM.

Lähde - Hankooktire-Mediacenter.com

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun