Hankook toimittaa nyt kaupunkibussirengaslinjaa "SmartCity AU04 +" TMB-laivastolle

Ensiluokkainen renkaanvalmistaja Hankook ja sen espanjalainen myyjä Grupo Soledad pääsivät äskettäin sopimukseen Espanjan suurimman liikenneyhtiön kanssa Katalonian alueella, Transport Metropolitans de Barcelona (TMB). Renkaanvalmistaja toimittaa kaupunkilinja-autojen SmartCity AU04+ -huippurengassarjan TMB-autokannalle.

Neu-Isenburg, Saksa, 22. toukokuuta 2019  – Renkaiden valmistaja Hankook toimittaa renkaitaan yli 1 100 Barcelonan merkittävimmän kaupunkiliikenneyrityksen Transport Metropolitans de Barcelonan linja-autoille. Sopimukseen sisällytetään pääasiassa Hankookin kaupunkilinja-autojen SmartCity AU04+ -rengassarjan koko 275/70R22.5. Tämä mallisarja on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikenteeseen, ja se täyttää kasvavat asiakasvaatimukset erityisesti akkukäyttöisten kaupunkibussien rengasratkaisuille. Koska tällaiset ajoneuvot ovat yleensä tavanomaisia linja-autoja raskaampia energianvarastointiyksiköiden takia, rengasmalleissa on myös suurempi kuormitusindeksi. Koko vuoden renkaaksi suunniteltujen SmartCity AU04+ -renkaiden kulumispinta soveltuu kaikille talvisille olosuhteille ilman rajoituksia ja ne on merkitty lumihiutalesymbolilla (3PMSF). Uusi kaupunkilinja-autojen rengassarja sopii yhtä hyvin myös kaupunkilinja-autoille, joiden käyttökohteet ovat tavanomaisemmat.

Hankook Tire Europen toimitusjohtaja Han-Jun Kim toteaa: ”Sopimus yhden Euroopan suurimman kaupunkiliikenneyrityksen kanssa tekee meistä erittäin ylpeitä, varsinkin kun kyseessä on sopimus tulevaisuutteen suuntautuneen teknologian käytöstä. Tämä tuo ensimmäisen sähkökäyttöisten linja-autojen rengassarjan toimintaan suuressa mittakaavassa SmartCity AU04+ -renkaiden myötä. Odotamme innolla autokantoihin liittyvien yhteishankkeiden laajentamista Euroopassa, ja olemme aina mukana uusissa liikkumistrendeissä.”

Hankook, Grupo Soledad ja TMB ovat yhteisen ympäristökäytäntönsä ja taloudellisen vastuunsa kontekstissa sopineet, että renkaan ensimmäisen elinkaaren jälkeen niitä käytetään uudelleen Hankook Alpha-Tread -profiililla päällystettyinä. Tällä tavoin huomattavia määriä fossiilisia raaka-aineita ja hiilidioksidia voidaan säästää, mikä vaikuttaa aktiiviseen ympäristönsuojeluun.

TMB:n toimitusjohtaja totesi sopimuskokouksen päivänä: ”Autokantamme moitteeton ylläpito on erittäin tärkeää, jotta Barcelonan linja-autoliikenne pysyy parhaalla mahdollisella tasolla. Erityisesti renkaiden osalta oli tärkeää löytää luotettava kumppani. Koska yrityksemme on nyt varustettu Hankook-renkailla, teknikot ja työpajapäälliköt ovat löytäneet ensimmäisen vaihtoehdon autokantamme suorituskyvyn maksimoimiseksi. Samalla olemme optimoineet vastaavat kokonaiskustannukset.”

Grupo Soledadin toimitusjohtaja lisäsi: ”Olemme innoissamme siitä, että olemme aloittaneet tämän uuden yhteistyön Hankookin ja TMB:n kanssa. Kuten me, molemmat yritykset panostavat jatkuvasti uusiin liikkumiskonsepteihin, materiaaleihin ja toimintalaitoksiin. Siten sopimuksessa korostetaan täydellisesti sitoumustamme asianmukaisiin liikenneratkaisuihin.”

Lähde - Hankooktire-Mediacenter.com

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun