Hankook sopii uuteen Audi Q8:aan eri kokoisina

Neu-Isenburg, Saksa, 18. Syyskuu 2019 – Ensiluokkainen rengasvalmistaja Hankook varustaa uuden Audi Q8:n renkaillaan tehtaalta. Edistyksellinen muotoilu ja uraauurtava teknologia ovat tyypillisiä Ingolstadtista kotoisin olevan autovalmistajan Q-sarjalle. Audi Q8 ja sen yksikehyksinen, kahdeksankulmainen jäähdyttimen säleikkö perustuvat menestyksekkääseen Audi Ur-Quattroon. Uusi katumaasturicoupé tarjoaa paljon tilaa, se on ylellinen ja liitetty verkkoon. Huipputekninen navigointijärjestelmä, ääniohjaus, ketterä runko ja Hankook-renkaat koossa 20 - 22 tuumaa sekä tehokkaat moottorit tekevät Q8:sta dynaamisen ajoneuvon, joka on erityisen sopiva päivittäiseen käyttöön.

Kolmea Hankook-rengassarjaa käytetään nelioviseen katumaasturicoupéen: erittäin suorituskykyiset kesä- ja talvikulutuspintaiset Ventus S1 evo 3 SUV ja Winter i*cept evo 2 SUV, koossa 285/45 R21 113 Y XL ja V XL sekä Dynapro HP 2 Plus koossa 275/50 R20 113H X, 285/45 R21 113H XL ja 285/40 R22 110H XL. Uusia kokoja on tulossa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että tuotteemme on jälleen valittu uuteen Audi-malliin," kertoo Hankook Tire Europen toimitusjohtaja Han-Jun Kim. ”Jopa pitkäaikaisena Audin toimittajana on kunnia tulla nimetyksi alkuperäisvarusteiden toimittajaksi Q-sarjan huippumalleihin. Lisäksi olemme ylpeitä, että toimitamme täyden valikoiman kulutuspintoja Q8:aan eri markkinoille”.

Hankook-renkaat tarjoavat erityistä tukea ketterään käsittelyyn ajettaessa dynaamisesti: ”Keskeinen vaatimus kehityksessä oli renkaan muotoilu. Yleensä suuremmat kuormat suurissa katumaastureissa ja siitä seuraava kuormaindeksi yhdessä mahdollisten suurten nopeuksien kanssa aiheuttivat sen, että renkaan kestävyys oli erityisen tärkeää. Lisäksi kiinnitimme erityistä huomiota vaadittuihin ajoneuvon ominaisuuksiin sekä märissä että kuivissa olosuhteissa," kertoo dipl.ins. Klaus Krause, Hankookin Euroopan tutkimus- ja kehityskeskuksen johtaja.

Ventus S1 evo 3 sisältää ”palletiivisteen”, erityisen nailonmateriaalin sivuseinän alueella, joka lisää sivuseinän vahvuutta.

Kaksikerroksinen runko ja aramidikomposiittimateriaalin käyttö vähentävät ei-toivottua ympärysmitan kasvua suurilla tai erittäin suurilla nopeuksilla (yli 300 km/h) jopa 60 prosenttia verrattuna aiemmin käytettyihin materiaaleihin. Tämä antaa renkaalle merkittävästi paremman ajovakauden ja pidemmän huoltoajan, mikä johtuu pienemmästä lämmönmuodostuksesta. Siten pito on merkittävästi parempi jopa erittäin laajalla lämpötila-alueella. Urheilullisen dynaaminen suorituskyky sekä märillä että kuivilla teillä taataan erityisellä kulutuspintaseoksella, jossa käytetään korkean suorituskyvyn luonnollisia hartseja.

Lähde - Hankooktire-Mediacenter.com

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun