Viisi yleisintä syytä auton hajoamiseen kuumassa ilmastossa

Eräänä päivänä annettiin kertomus, jossa luetellaan tärkeimmät syyt ajoneuvojen epäonnistumisiin Yhdysvalloissa. Nämä ongelmat ovat myös usein maassamme.

Bensapumppu

Koska polttoaine on tänäpäivänä varsin arvokasta, odottavat ihmiset aivan viimeiseen asti ennen kuin ajavat tankkaamaan. Tämä aiheuttaa toistuvasti polttoainepumppujen pettämistä. Mikäli tankissasi on alle neljännes bensaa, ei pumppu pääse toimimaan täydellisesti. Koska nestemäinen polttoaine toimii jäähdyttimenä, tyhjä tankki aiheuttaa pumpun ylikuumenemista. Suosittelemme, ettet anna polttoainetankin tyhjetä neljännestä tyhjemmäksi, ja että vaihdat bensafiltterit aina n.50 000 ajokilometrin jälkeen varmistaaksesi tankin toimintakyvyn.

Akut

Phoenexin helle on kuuluisa siitä, että se tuhoaa akun kuin akun. Akku kannattaa siis testata vähintään kahdesti vuodessa. Kun testaat akun ajoissa, pystyt korvaamaan sen ennen kuin se pettää sinut keskelle moottoritietä. Oikeassa huollossa myös akun liittimet puhdistetaan, koska niihin kerääntynyt lika vaikuttaa suoraan akun tehoon.

Jäähdyttimet ja vaihteisto

Tervetuloa aavikolle, jossa voit heittää hyvästit näille osille. Vain harvassa autossa tai esimerkiksi rekassa on vaihteistossa lämpötilantunnistin, joka auttaisi autoa selviytymään näillä lämpötiloilla. Nesteet ovat kirjaimellisesti autosi elämän ekliksiiri, ja siksi ne täytyy säännöllisesti vaihtaa jotta autosi pääsee käyttämään koko elinikänsä. Oikeiden aineiden käyttäminen oikeissa määrissä on elintärkeää.

Letkut ja vyöt

Me totta kai tarkastamme aina auton letkut ja vyöt, jotta ne eivät ole haurastuneet, turvonneet tai halkeilleet. Noudatamme valmistajan ohjeita niiden vaihdossa.

Renkaat

Renkaiden rotaatio ja korvaaminen kun kulutuspinta on ohentunut liikaa on erittäin merkittävää ajoturvallisuuden kannalta. Säästä aikaa - osta uusia renkaita Renkaat.com: ltä 

Leveys: Korkeus: Läpimitta:
Renkaan nopeusindeksi:

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun