Kesän paras huutokauppa Carlisle Expo Centerissä

Amerikkalaiset autojen ystävät: valmistautukaa!

Siinä missä talvikausi haastaa loputtomalla lumi- ja vesisateella kuljettajia, on kesä kuuluisan kuuman moottoritien ja miellyttävien ajomatkojen aikaa, jolloin ratin taakse hyppää ihan vain ajamisen ilosta. Ja autoilijat arvostavat tietenkin menopelejä, jotka lisäävät kesän ajonautintoja. Ja paras paikka hankkia ainutlaatuinen auto kesäksi on ehdottomasti huutokauppa. Siellä autoja ostetaan tiukassa paikassa, ilman soutamista ja huopaamista eli markkinoiden tai kauppapaikkojen välillä vaan vain valtava valikoima unelmien autoja. Säästät sekä aikaa että rahaa. Ja nyt kesän autojen huutokauppa tuo toivottua vaihtelua monen kuljettajan matkoihin. Luvassa on hauskanpitoa ja suuria uutisia. Oletko kyllästynyt nykyiseen autoosi? Älä huoli. Myy se huutokaupassa, ja osta samalla uusi tilalle. Yksinkertaista – huutajat odottavat sinua jo!

Kaikki mallit ja merkit yhdessä

Kesä on autoilijan odotetuin vuodenaika, ja erityisesti tyylikkäistä ja nopeista autoista pitävät odottavat lämpimiä ajokelejä enemmän kuin mitään muuta. Ja miksipä ei: kesän myötä tulee tilaisuus myös ostaa oma unelmien auto Carlisle Expo Centeristä. Missään muualla ei ole tällaista valikoimaa komeita, harvinaisia ja vauhdikkaita autoja. Tänne kesämyyntiin suuntaavat kaikki, jotka laadun ja turvallisuuden lisäksi arvostavat hintaa. Ei siis väliä, mikä malli sinulla on mielelläsi, sillä se on varmasti tarjolla myös Carlisle Expo Centerissä. Tässä kesäkuussa kannattaa matkustaa kauempaakin ostamaan suosikkiautoa.

200 eri mallia ja valmistajaa

Tänä kesänä autoharrastajia houkutellaan paikalle jopa 200 huutokauppatavan auton avulla. Mikäli olet osallistunut joskus kevään huutokauppaan, tahdot varmasti nähdä tämän jatko-osan. Kesäkuun tapahtumasta tulee varmasti vielä suurempi.

Huutajat ovat jo paikalla? Vau!

Tähän huutokauppaan on kerätty upea valikoima klassikkoautoja. Kaikki aiempien huutokauppojen osallistujat kutsutaan paikalle, ja he voivat rekisteröityä ilmaiseksi tähän huikeaan tilaisuuteen. Jos olet siis osallistunut näihin huutokauppoihin aiemmin, nyt on mahdollisuutesi päästä taas mukaan nauttimaan huutokaupan tunnelmasta ja tekemään löytöjä. Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen Carlisle Expo Centerin kesän huutokauppaan on nyt avoinna myös muille osallistujille. Oletko kiinnostunut? Ei kannata odotella. Ilmoittaudu mukaan!

Rekisteröityminen on helppoa

Voit ilmoittautua huutajaksi soittamalla numeroon, jonka löydät tapahtuman sivuilta. Voit yhtä lailla kirjautua myös verkkosivujen kautta ja rekisteröidä nimesi. Jos tahdot hyödyntää VIP-kävijän edut ja alennukset, on ennakkoilmottautuminen ehdoton. Ja kukapa ei tahtoisi nauttia erikoiskohtelusta? Huutokaupan toimisto tapahtumassa on se paikka, josta voit noutaa osallistujapassisi. Etukäteen ilmoittautuneille on luvassa muitakin iloisia yllätyksiä. Jännittääkö? Varmasti! Miksi turhaan odotella ja jättää ilmottautuminen viimetippaan? Kiirehdi ja varaa paikkasi ennen muita. Kaikki ennakkoilmottautujan edut ovat aivan kädenulottuvilla tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa.

Keräilykappaleita ja klassikkoautoja

Carlisle Expo Center on täydellinen paikka paeta helletä, sillä tapahtumapaikka on ilmastoitu ja voit viettää säästä riippumatta ainutlaatuisen päivän perheen tai ystävien kanssa. Mikäli vielä onnistut tekemään fiksut kaupat tapahtumassa, lähtee kesä hienolla tavalla käyntiin. Tapahtumaan on tervetulleita niin ostajat, myyjät kuin nekin sivustaseuraajat ja katsojat, jotka tahtovat päästä osaksi tilaisuuden uniikkia henkeä. Vain hyvin harvoin yhtä monet miljoonaluokan autot ovat samaan aikaan esillä samassa paikassa. Kutsu mukaan hyvää seuraa, kuten autoilusta pitävät perheenjäsenet tai parhaat kaverisi, sillä mitä enemmän huutokaupassa on osallistujia, sitä jännittävämpi tilaisuus on luvassa. Osallistumismaksu on hyvin edullinen, ja lapset aina 12-vuotiaiksi asti pääsevät mukaan ilmaiseksi. Tätä huutokauppaa ei siis kannata ohittaa, vaan tule ihailemaan autoalan klassikoita ja harvinaisia keräilykappaleita. Mikäli kyseessä on sinulle rakas harrastus, tämä huutokauppa on todellinen paratiisi sinulle. Myyjät, ostajat ja yleisö luovat yhdessä unohtumattoman kokemuksen. Uskomme, että kesäkuun tapahtuma jatkaa samaa menestystä, jota nähtiin jo kevään huutokaupassa.

Nyt on hyvä hetki myydä 25 vuotta vanha auto

Yksi erityinen ominaisuus tässä kesän huutokaupassa on ”ilmainen mikäli kauppa ei käy”-lupaus, joka koskee autoja, joilla on ikää vähintään 25 vuotta. Tee tilaa autotalliisi ja hankkiudu vanhasta autostasi eroon nyt järkevällä tavalla. Tapahtuma on täynnä vanhojen autojen ystäviä, jotka tahtovat autonsa iäkkäämpinä. Nyt on aika hieroa hedelmälliset kaupat.

Huutokauppa omaa luokkaansa

Nyt on tilaisuus viettää muistorikas kesäkuu, johon kuuluu ehdottomasti onnistuneet kaupat Carlisle Expo Centerissä. Kaikkien autofanaatikkojen pakollinen käyntikohde ja harvinainen tilaisuus osallistua huutokauppaan, jossa jokaisella on mahdollisuus tehdä elämänsä autokaupat. Kiertele kaikessa rauhassa katsomassa läpi myytävät yksilöt ja löydä uusi rakkaus elämääsi. Täällä unelmat toteutuvat! Jos haaveissasi on myydä entinen ajokki ja ostaa tilalle uusi auto, tämä on siihen paras paikka. Olemme varmoja, että viihdyt kaikkien autojen keskellä. Kesäkuun huutokauppa odottaa juuri sinua. Kaikkien autoja rakastavien ykköstapahtuma, johon kannattaa ilmottautua ajoissa ja varmistaa samalla itselleen todellinen VIP-kohtelu.

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun