Toimitus- ja maksuehdot

www.giga-rengas.fi on Giga GmbH (Hamburg, Saksa) omistama Internet-palvelu.

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n (24 %).

Toimitus

Teemme asiat sinulle helpoksi ja toimitamme mihin tahansa haluamaasi paikkaan toimitusalueellamme. Tämä koskee yksinomaan giga-rengas.fi-kauppaa Suomessa. Toimitusaikamme on keskimäärin 4 työpäivää.

Voit valita kolmen eri toimitustavan välillä.

Lisäkysymykset koskien toimituspalvelujamme voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: giga-rengas@delti.com

Jos haluat tilata vain yhden renkaan, lisätään loppulaskuun 10 Euron suuruinen lisämaksu. Moottoripyörän renkaiden toimitus on ilmainen, vaikka tilaisitkin vain yhden renkaan.

Otathan huomioon, että jos tilaus toimitetaan saarelle, lisätään loppulaskuun 25 euron suuruinen lisämaksu toimitettua rengasta kohden.

Hinnat sisältävät ALV:n ja rahdin Suomeen.

Yleensä toimitamme renkaat ovellesi viikon aikana.

Maksuehdot

Teemme kaikkemme, jotta meillä on Suomen halvimmat hinnat. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen, meidän on saatava maksu jokaisesta toimituksesta.

Valitse haluamasi maksutapa:

Mikäli et kuitenkaan halua jo tilaamiasi renkaita ja meidän on haettava ne sinulta, yleiset sopimusehtomme astuvat voimaan: 

Renkaat eivät saa olla asennettuja, eikä renkaita ole myöskään saanut yrittää asentaa. Renkaat on laitettava puhtaassa kunnossa lähetysvalmiiksi ja sidottava kahden renkaan nippuihin. Jos olet tehnyt oikeutetun valituksen meiltä hankkimastasi renkaasta, haemme tietenkin renkaan takaisin sinulta ilman lisäkuluja.

Jos sinulla on kysymyksiä maksutavoista, ota yhteyttä osoitteeseen rengas@delti.com.

Osoitteemme:
Giga GmbH
Airport Center (Haus C)
Flughafenstrasse 52a
D - 22335 Hamburg
Puhelin: +35 8942451605

Älä palauta renkaita yllä olevaan osoitteeseen. Emme hyväksy rengastoimituksia tähän osoitteeseen. Soita tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rengas@delti.com. Tulemme ja noudamme renkaat.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

 

Takaisin alkuun