Valitut suodattimet

Uniroyal RainSport 3 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

JOKO TUNNET UNIROYAL RAINSPORT 3 RENKAAT?

Belgialainen Uniroyal ei ehkä ole kaikista tunnetuin rengasmerkki, mutta tällä valmistajalla on takanaan yli sadan vuoden kokemus tielläliikkujien palvelemisesta. Kahdeksassa eri koossa valmistettavat Rainsport 3 Uniroyal renkaat ovat niin sanotut uuden sukupolven renkaat, joissa suunnittelun painopiste on ollut mm. vesiliirron riskin minimoimisessa sekä ohjautuvuudessa. Eikä tässä ole epäonnistuttu, sillä käyttäjien arvioiden perusteella yli 90% olisi valmis ostamaan nämä alemman hintaluokan Uniroyal renkaat RainSport 3-mallissa myös uudestaan.

Uniroyal Rainsport 3 melu on myös mitattu, ja hintaluokkassaan renkaat sijoittuvat senkin osalta erinomaisesti. Näissä renkaissa on myös tärkeä run flat-toiminto, joka tarjoaa turvaa mikäli rengas puhkeaa tilannenopeuden ollessa korkea: rengas ei tyhjene välittömästi vaan varoittaa auton hälytysjärjestelmän kautta ja antaa kuljettajalla hyvin aikaa reagoida rengasrikkoon. Rengasta suunniteltaessa on ajateltu myös polttoainekulutusta pyrkimällä minimoimaan vierintävastus, jonka vaikutus saattaa olla bensankulutuksessa jopa 20%. Päivittäisessä arkiajossa tämä voi muodostaa suurenkin summan autoilun kustannuksista, joten jokaisen autoilijan olisi hyvä tuntea oman autonsa kulutus erilaisilla renkailla.

UNIROYAL RAINSPORT 3 HINTA NETISSÄ

Näiden Uniroyal Rainsport 3 halvin hinta on reilusti alle sadassa eurossa, mikä tekee niistä mainiot budjettirenkaat silloin kun haussa on alemman hintaryhmän rengassarja. Jälleenmyyjiltämme löytyy useita hyviä tarjouksia, joista paras Uniroyal RainSport 3 tarjous saattaa olla jopa kymppejä vähemmän kuin tuotteen keskihinta – vertailu siis kannattaa. Tarkista renkaasi koko joko manuaalista tai autosi nykyisistä renkaista ja käynnistä Uniroyal RainSport 3 hintavertailu, jonka avulla voit haravoida parhaat hinnat luotettavilta jälleenmyyjiltämme. Tarjoukset ovat aina ajantasaisia ja ennen kaikkea hyvin kilpailukykyisiä.

Suosittelemme pitämään huolta renkaista myös hankinnan jälkeen. Tämä tarkoittaa säännöllistä pysähdystä huoltoasemalla, jossa voit tarkastaa renkaiden ilmanpaineen, sekä renkaiden tasapainottamista säännöllisin väliajoin jotta ne kuluvat tasaisesti. Oikein hoidettuna kesärenkaat kestävät monta kautta, eikä turvallisuudesta tarvitse tinkiä. Haluamme tarjota myös muut auton ylläpitoon tarvittavat varaosat ja aineet, kuten moottoriöljyt, edullisesti ja omalta osaltamme tehdä teistä turvallisemmat liikkua. Renkailla on suuri rooli siinä, millaiseksi esimerkiksi jarrutusmatkat muodostuvat, ja hyvät renkaat tekevät autoilusta mukavan kokemuksen niin kokeneille kuskeille kuin uunituoreille ajajille.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 5
alkaen 5
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun