Valitut suodattimet

Runflat Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


PUHKEAMATTOMAT RUNFLAT RENKAAT

Onko runflat renkaat ja teknologia niiden takana jo tutut? Nämä ns. rft renkaat ovat renkaita, jotka erityisrakenteensa ansiosta pystyvät kuljettamaan sinua ja autoasi turvallisesti jopa ilman painetta. Rengasrikko ei silloin pysäytä etenemistä etkä joudu jäämään tien varteen odottamaan hinausautoa. Useimmat runflat renkaat tarjoavat mahdollisuuden siirtoajoon jopa kymmenien, yli sadankin kilometrin matkalle hieman riippuen auton kuormasta, koosta ja olosuhteista. Runflat renkaat hinta on yleensä hieman korkeampi kuin niiden renkaiden, joissa ei tätä mahtavaa innovaatiota ole hyödynnetty, mutta toisaalta mikäli rft renkaat vauroituvat, ne pystyy usein paikkaamaan. Lopulta siis todennäköisesti säästät rahaa – ja lisäsäästöä saat ostamalla sivustomme kautta runflat renkaat edullisesti.

Millaiset rft renkaat autoosi?

Tarjoamme upean valikoiman paitsi halpoja hintoja myös erikokoisia, -merkkisiä ja -mallisia renkaita. Myös runflat renkaita. Koska runflat renkailla voi ajaa jopa ilman rengaspaineita, on olemassa riski, ettet huomaa renkaan puhkeamista. Sitä varten kannattaa varmistaa, että autossasi on toimiva TPMS-järjestelmä, joka valvoo rengaspainetta ja ilmoittaa sinulle ajoissa, jos rft renkaat menettävät ilmaa. Näin pystyt heti hidastamaan, sillä rikkonaisella renkaalla ei voi kaahata, sekä suuntaamaan lähimpään rengashuoltoon. Varmaa on, että kun autossa on jo rikkinäinen rengas, et enää voi saada kovin hyvää runflat renkaat tarjous hintaa, vaan kannattaa hoitaa rengasostokset jo etukäteen. Kun tilaat kauttamme renkaita, suosittelemme aina säilytystilojen löytyessä ostamaan yhden tai kaksi ylimääräistä kappaletta. Näin voit varmistaa, että mikäli rengas ei ole korjattavissa, saat samaa valmistussarjaa olevan uuden renkaan tilalle ja autosi rengassarja pysyy tasapainossa.

Runflat renkaat ovat hyvä vaihtoehto myös Suomessa, jossa ne yleistyvät kaiken aikaa muun Euroopan perässä. Toisten mielestä rft renkaat vaikuttavat ajomukavuuteen, sillä ne eivät ole yhtä joustavat kuin tavalliset renkaat – kannattaa kokeilla ja päättää itse, onko ero normaaleihin renkaisiin niin suuri, ettet halua nauttia runflat renkaiden tarjoamasta lisävarmuudesta tiellä. Runflat renkaat voi laittaa lähes mihin tahansa autoon.

Runflat renkaat hinta kilpailu

Runflat renkaat hinta vaihtelee suuresti eri merkkien kesken, ja me lisäämme hintakilpailuun oman mausteemme tuomalla ulottuvillesi useita eri rengasmyyjiä, joilla kaikille on tarjoukset ja alennushinnat. Sen voimme luvata, että saat meiltä runflat renkaat edullisesti etkä löydä markkinoilta juuri parempia vaihtoehtoja. Yhdessä hyvän paineenvalvontajärjestelmän kanssa runflat renkaat tekevät autostasi varmemman ja onnettomuustilanteet helpommin hallittaviksi. Kukapa ei haluaisi maksimoida turvallisuutta liikenteessä?

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1205
näytä lisää 20
alkaen 1205
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun