Valitut suodattimet

Pirelli Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

ITALIALAISET PIRELLI RENKAAT VERKOSTA

Italialainen Pirelli kuuluu rengasyhtiöiden aateliin pitkän historiansa ja kokonsa puolesta. Yritys on perustettu vuonna 1872 ja se on säilyttänyt valta-asemansa jopa kolmella vuosisadalla. Se on niittänyt mainetta erityisesti Formula 1-radoilla ja moottoriurheilun parissa, ja monet mieltävätkin merkin osaksi italialaisen moottoriurheilun intohimoista tarinaa. Siitä huolimatta, että yhtiö testaa mielellään tuotteitaan kilparatojen kuumissa oloissa, sopivat Pirelli renkaat myös tavallisiin henkilöautoihin ja hieman rauhallisemmille kuljettajille.

PIRELLI RENKAAT HINTA JA LAATU

Pirellin renkaat kuuluvat innovatiivisiin, moderneihin renkaisiin jotka reagoivat nopeasti muutoksiin sekä tienpinnassa että autossa. Ne ovat laadukkaat ja yksityiskohtaiset, ja monet pitävät myös renkaiden visuaalisesta ilmeestä – onhan taustalla italialaista suunnittelua myös muotoilun saralta. Pirelli renkaat hinta ei ehkä ole halvin, mutta saat koko rahalle vastinetta eurooppalaisen laatumerkin viimeistelyssä. Näin hyvää ajotuntumaa ei oikeastaan voi edes ostaa, vaan sen saa aikaiseksi vain vuosikymmenten omistautumisella ja korkeiden kriteerien jatkuvalla ylittämisellä.

Pirelli renkaat eivät tahdo profiloitua vain autonrenkaiksi vaan elämäntavaksi, jossa korkeat vaatimukset kohtaavat arkielämän. Nämä renkaat antavat kaikille kuljettajille formulakuskien itsevarmuutta, sillä ennakoitavasti ohjautuva rengas tarjoaa kuljettajalle vapautta ja hieman rohkeuttakin kokeilla autonsa suorituskykyä. Yhteistyötä tehdään paitsi ralli- ja formulapiirien kanssa myös autonvalmistajien kera, ja monet merkit ovatkin valinneet Pirelli renkaat ensiasennusrenkaiksi. Näin uuden auton omistaja saa heti kaupasta ulos ajaessaan maistiaisen siitä, mihin tuore menopeli pystyy.

PIRELLI RENKAAT NETISTÄ

Emme olisi tietenkään voineet jättää Pirelliä pois valikoimastamme. Kyseessä on klassikko, jossa yhdistyy innovaatiot, pitkä ammattitaito sekä rakkaus lajiin. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, ettet maksa renkaistasi liikaa. Olemme pyytäneet Pirellin jälleenmyyjiä jättämään meille parhaat tarjouksensa, ja voit valita näistä toimittajista lompakkoasi parhaiten miellyttävän vaihtoehdon. Parhaimmillaan pääset itse kokemaan Pirellin renkaat jo ensi viikolla.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 2851
näytä lisää 20
alkaen 2851
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun