Valitut suodattimet

Pirelli P ZERO Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä


asti

Myyjä

PIRELLI P ZERO RENKAAT HALVALLA

Ratkaiseeko hinta rengaskaupoilla? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Pirelli P Zero hintavertailu palveluun, ja nauttia nopeista renkaista edulliseen hintaan. Tunnettu, alun perin Italiassa syntynyt Pirelli on rengasmerkki, jota ei ole voinut välttää näkemästä mikäli seuraa moottoriurheilua. Tuotekehitys nojaakin pitkälti yhteistyöhön kilparatojen kuljettajien kanssa: voit olla varma, että P Zero Pirelli renkaat tarjoavat mahdollisuuden ennätysnopeuksiin. Suorituskyvyssä ei ole katsottu pelkästään maksiminopeuksia vaan myös turvallisuutta, sillä renkaan pitää säilyttää ote tiehen silloin kun ajetaan äärinopeuksilla. Vertailuissa rengas onkin saanut kehuja käsiteltävyydestään niin kosteilla kuin kuivilla tienpinnoilla.

Pirelli renkaat P Zero ovat niin kutsutut korkean suorituskyvyn renkaat. Renkaiden Run Flat-ominaisuus tekee niistä turvalliset myös moottoritielle ja tilanteisiin, joissa ajetaan korkeammilla ajonopeuksilla. Näin rengas ei puhjetessaan tyhjene välittömästi vaan varoittaa, mutta pystyy kuljettamaan vielä useamman kilometrin. Run flat-renkaat lisäävät luotettavuutta, etkä menetä rengasrikon sattuessa hallintaa vaan voit ohjata auton vakaasti lähimpään renkaidenvaihtoon. Pirelli P Zero melu on myös minimoitu materiaalivalinnoilla, tässä tapauksessa ääntä eristävällä vaahdolla, jota on laitettu renkaan sisään.

PIRELLI P ZERO HINTA NETISTÄ

Uusien kesärenkaiden ostaminen verkosta voi tuntua haastavalta, sillä tarjontaa ja tarjouksia on joka lähtöön. Olemme kuitenkin varmoja, että. juuri meidän sivuiltamme löytyy paras Pirelli P Zero tarjous – sellainen, josta et pysty kieltäytymään! Pirelli P Zero tarjous hinnat löydät myyjän puolesta lajiteltuna, jolloin voit valita sen kauppiaan jonka ehdot sopivat sinulle parhaiten. Tarjoamme laajan skaalan erilaisia palveluita, joista ehdoton suosikkimme on asennuspalvelu: renkaat toimitetaan suoraan asennuspajalle, ja sinun tehtäväsi on vain viedä autosi paikalle.

Pirellin renkaat ovat loistava vaihtoehto niille, joille ajamisessa tärkeintä on nautinto. Nämä kesärenkaat ovat miellyttävät ja varmat käsitellä, mikä mahdollistaa sen, että voit ottaa autosi tehoista kaikki irti. Samoilla renkailla ajetaan formularadoilla, ja toisaalta monet merkit ovat valinneet Pirellin renkaat ensiasennusrenkaiksi autoilleen. Valikoimaa on monenlaisille ajoneuvotyypeille katumaastureista perhefarmareihin. Kyseessä on siis intohimoisen autoharrastajan lempimerkki, jossa yhdistyy intohimo tiellä liikkumiseen sekä viimeisimmät tekniset innovaatiot.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 221
näytä lisää 20
alkaen 221
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun