Avaa suodatin

Rengaskoko

Index

Hinta

asti

EU-merkintä


asti

Myyjä

Merkki

Off-road kesärenkaat käytetään yleisesti SUV (maastureita). Off-road kesärenkaat Siksi suunniteltu katumaasturit. Tällöin erityinen vaatimukset on täytettävä. Nämä renkaat eivät saa antaa ainoastaan ​​parhaan mahdollisen suorituskyvyn tiellä, mutta myös maastossa. Maastoautot ovat yleensä varustettu neliveto, mikä asettaa jopa suurempia vaatimuksia renkaiden.

Mikä vaatimukset eivät off-road kesärenkaat tulee täyttää?

Maastokäyttöön kesärenkaat, erityisiä vaatimuksia. Ensinnäkin, renkaiden on oltava erityisen kestäviä. Mitä suurempi paino SUV myös asettaa suurempia vaatimuksia renkaiden. Toisaalta, off-road kesärenkaat ei pitäisi toimittaa ainoastaan ​​optimaalista suorituskykyä, vaan myös paras mukavuutta ja maksimi ajoturvallisuus - jopa suuremmilla nopeuksilla. On kuitenkin mahdollista ostaa laadukkaita off-road kesärenkaat kohtuulliseen hintaan.

Johtavia off-road kesärenkaat ja niiden erityispiirteet

Johtavia off-road kesärenkaat inlcude Bridgestone (jossa Dueler H / P Sport malli), Continental (jossa Cross yhteyttä UHP malli), Hankook (jossa Dynapro HP) ja Pirelli (kanssa Scorpion Verde off-road kesärenkaat ). Lisää nämä Dunlop ja Nokian. Kun useita tarkistuksia niiden off-road kesärengas, ne ovat jälleen joukkoon markkinajohtajia. Tässä erityistä huomiota kiinnitetään kumiseos. Renkaiden täytyy toimia hyvin soralla sekä ruoho, hiekka ja muta ja osoittaa parhaan tarttuvuuden. Jopa märillä pinnoilla, off-road kesärenkaat on todistettava itse. Tältä osin Dunlop renkaat huipulla vuodesta toiseen. Laadukas off-road kesärenkaat (joita nyt voidaan ostaa kohtuulliseen hintaan) on suhteellisen alhainen vierintävastus, joka vähentää myös polttoaineen kulutusta. Tätä varten off-road ominaisuudet ja, tietenkin, ajoturvallisuutta ja käsittely valppaasti. Kuule, suomalainen valmistaja Nokian on hieman suurempi, kun se tulee ajo märillä pinnoilla - tämä johtuu todennäköisesti hankalasta yleisestä Suomen sääoloista, mikä asettaa suurempia vaatimuksia renkaat. Johtaja vesiliirron testi on lähes aina Bridgestone renkaat. Nämä pystyvät voittamaan vesiliirron alueella paljon nopeammin kuin kilpailijat. Kuitenkin, kun se tulee jarrutus, nämä renkaat ovat hitain. Kuivilla teillä, Japani maastossa kesärenkaat usein puhaltaa kilpailu pois.

Off-road kesärenkaat ensin testataan pidon. Renkaat joutuvat erilaisiin pintoihin ja testattu pitoa. Liikkeellepaneva turvallisuutta maastossa kesärenkaat ei ole vain testata märällä ja kuivalla tiellä. Vierintävastus testataan.

Lisää…

Off-Road kesärenkaat

Lisää…

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 4
alkaen 4
Onko maksettuja mainoksia

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon