Valitut suodattimet

265 75 R16 Offroad renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Keskimääräinen testitarkistus

asti

ISON KOKOLUOKAN RENKAAT 265 75 R16

Koon 265 75 16 renkaat ovat tehty kovaan käyttöön. Ne sopivat isompiin SUV-mallisiin autoihin ja jopa kevyisiin kuorma-autoihin. Tällaisilla renkailla uskaltaa poiketa myös pääteiltä ja seikkailla vaikeammassakin maastossa, sillä ne ovat leveät ja luotettavat. On kuitenkin hyvä huomioida, että näin isojen – ja siten myös melko jäykkien – renkaiden asennus kannattaa jättää ammattilaiselle. Harva pystyy vaihtamaan kotioloissa 265 75 r16 renkaat autoonsa, vaan tasapainoinen lopputulos vaatii useimmiten tukevat rengaskoneet. Näin myöskään renkaat eivät pääse vahingoittumaan vaihdon yhteydessä. Tässä voimme olla avuksi: iso osa myyjäkumppaneistamme toimittaa suuretkin renkaat suoraan asennuspisteeseen, eli et itse joudu siirtelemään raskasta rengaskalustoa vaan voit rauhallisin mielin ajaa suoraan vaihtoon.

Mitkä sitten ovat parhaat renkaat 265 75 r16 kokoluokassa? Meillä ei valitettavasti ole yhtä selvää vastausta, sillä tämä on makuasia. Toiset arvostavat hiljaista rengasta, toisille tärkeää on pitkä käyttöikä. Parhaan hinta-laatusuhteen löytämiseksi kannattaa kääntyä joko yhteistyökumppaneidemme asiakaspalvelun puoleen, tai kysyä muilta isompien autojen omistajilta. Emme yleensä suosittelisi potkimaan vieraiden autojen renkaita, mutta jos siihen on mahdollisuus, kannattaa avata keskustelu! Vaikka rengaskokoa on mahdollista kasvattaa leveyden osalta vielä useampia millimetrejä, kannattaa huomioida että näin leveillä renkailla ollaan jo ohjauskulmien osalta melko äärimmäisissä tilanteissa. Siksi mahdollista rengaskoon muutosta olisi hyvä konsultoida esimerkiksi merkkimyyjän kautta.

RENKAAT 265 75 16 HELPOSTI JA YKSINKERTAISESTI

Toisinaan ei ole aivan helppo selvittää, mikä on halvin renkaat 265 75 r16 hinta. Tämä on oikeastaan se syy, miksi olemme perustaneet palvelumme: netistä ostaminen voi olla helppoa, tai vaikeaa. Me teemme siitä yksinkertaista, nopeaa ja ennen kaikkea halpaa. Jos haluat siis renkaat 265 75 r16 edullisesti, olet oikeassa paikassa. Olemme keränneet sivustollemme alan parhaimmat myyjät ja heidän huokeimmat hintansa. Ne päivitetään tasaiseen tahtiin ja näin ollen kannattaa tarttua hyvään tarjoukseen kun sellaisen näet.

Näin isojen, niin kirjaimellisesti kuin rahallisesti, ostosten kanssa kannattaa ottaa ilo irti kotiinkuljetuksesta, tai tilata renkaat asennuskumppanin toimipisteelle odottamaan vaihtoa. Näin säästät rahaa, aikaa ja hermoja. Ja varmistat, että renkaat on asianmukaisesti asennettu. Sinun tehtäväksesi jää renkaiden kunnon tarkastaminen ajokaudella, kuten esimerkiksi rengaspaineiden säännöllinen tsekkaus. Muistathan, että rengaspaine tarkastetaan aina ajon aluksi, jotta renkaat ovat viileät. Mikäli et ole varma renkaittesi optimaalisesta paineesta, tämän voi varmistaa mm. manuaalista.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 42
näytä lisää 20
alkaen 42
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun