Valitut suodattimet

245 75 R16 Offroad renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Keskimääräinen testitarkistus

asti

MILLAISET OVAT RENKAAT 245 75 R16 KOOSSA?

Monelle kokeneellekin autoilijalle renkaiden koko on mysteeri. Useimmat tyytyvät autonsa valmistajan määrittelemään kokoon, jossa myös ensiasennusrenkaat tulevat. Koon 245 75 16 renkaat ovat kokonsa puolesta yleensä jo isompien perheautojen ja katumaasturien renkaita, eivätkä halvimmasta päästä kokokategorioissa. Siksi ei ole samantekevää, mistä ostat 245 75 r16 renkaat ­­– hintaero saattaa olla kymmeniä, joskus yli satakin euroa. Koska näin leveät renkaat kannattelevat yleensä isompia automalleja, on niiden tärkeää olla ohjautuvia, tukevia ja luotettavia. Nyt on siis korkea aika tutustua tarkemmin renkaisiin.

Tämän kokoluokan renkaat tekevät jo valmiiksi turvallisesta autosta entistä paremman. Hintahaitari vaihtelee parin sadan molemmin puolin, mutta yksi asia on varmaa: meidän kauttamme saat renkaat 245 75 r16 edullisesti, niin halvalla kuin se on netistä mahdollista. Monipuolisen valikoiman ja hintahaarukan mahdollistaa kaksi asiaa. Ensimmäiseksi se, että meillä on tarjolla merkkejä joka lähtöön: on tunnettuja, pitkän linjan luottorenkaita. Sitten on uusia, yllättäviä tulokkaita, jotka haluavat vallata markkinat kovalla hintakilpailulla. Toinen syy huikeisiin tarjouksiin on se, että teemme yhteistyötä sellaisten rengasmyyjien kanssa, jotka tekevät toistuvasti toinen toistaan parempia tarjouksia. Meiltä eivät vaihtoehdot lopu kesken.

MEILLÄ ON RENKAAT 245 75 16 TARJOUKSIA

Renkailla on väliä. Kuljettajan on syytä oppia kuulostelemaan renkaitaan ja tarkastamaan niiden kunto säännöllisesti. Tärkeintä ei ole pelkkä renkaat 245 75 r16 hinta vaan myös se, että ne sopivat käyttötarkoitukseensa: onko suunnitelmissa ajaa pitkiä mökkimatkoja vai keskittyä kaupunkiajoon? Onko luvassa sadekelejä ja tasaista lämpötilaa vai enemmän ääriolosuhteita? Usein parhaimmat renkaat löytää vain kokeilemalla. Monet pysyttelevät ensiasennusrenkaissa ja suosivat jatkossakin samaa merkkiä ja mallia. Jos ne ovat olleet positiivinen kokemus, anna mennä. Mutta kuljettaja saa myös tehdä pieniä muutoksia renkaisiinsa. Isommat muutokset vaativat kuitenkin katsastuskonttorin hyväksynnän.

On hyvä tietää, että esimerkiksi renkaan leventyessä myös sen kosketuspinta tiehen kasvaa. Toisinaan siitä voi olla iloa jarruttaessa, mutta myös märkäpidon riski voi kasvaa. Tämän vuoksi rengaskoon kasvaessa on entistä tärkeämpi kiinnittää huomiota renkaan ominaisuuksiin ja kestävyyteen. Parhaat renkaat 245 75 r16 koossa löydät ehkä vain kokeilemalla, mutta kannattaa tutustua tuoreimpiin testituloksiin ja kysellä oman automerkin omistajilta, sillä usein heillä on paras arvio siitä, millaisilla renkailla auto pääsee täyteen suorituskykyyn. Myös rengaskoon muutoksia suunnittelessa kannattaa konsultoida niitä autoilijoita, joilla on kokemusta eri kokoluokan renkaista juuri sinun autollasi.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 53
näytä lisää 20
alkaen 53
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun