Valitut suodattimet

235 85 R16 Offroad renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Keskimääräinen testitarkistus

asti

MITÄ TIETÄÄ, ENNEN KUIN OSTAA RENKAAT 235 85 R16 KOOSSA?

Renkaiden ostaminen on yksi autonomistajan isoimmista hankinnoista itse auton jälkeen. Sivustoltamme löydät koon 235 85 16 renkaat niin kesärenkaina kuin monikäyttöisinä, maastoon sopivina offroad-renkaina. Mistä tiedät, että tarvitset koon 235 85 r16 renkaat? Tämän voit varmistaa niin auton ohjekirjasta, valmistajalta tai, mikäli auton nykyiset renkaat sopivat käyttötarkoitukseensa, renkaan vallista. Mitkä luvut löydät renkaastasi?

Ensimmäinen lukema on renkaan leveys, toinen renkaan profiili, eli prosenttiluku leveydestä laskettuna ja vanteen tuumaluku on R-merkitty lukema, tässä tapauksessa 16. Löydät usein tiedoista myös renkaan kantavuuden ja nopeusluokan. Renkaan kantavuus on näissä isommissa renkaissa yleensä jo kolminumeroinen luku, ja suuret renkaat ovat merkittävän vahvoja. Kantavuusluokan lisäksi kerrotaan kirjaimella nopeusluokka eli renkaan maksiminopeus, joka taas saattaa suurella renkaalla olla matalampi, sillä tällaisia karkeiden pintakuvioiden jäykkiä renkaita ei ole tarkoitettu kilpa-ajoon vaan vaikeisiin ajo-oloihin ja maastoautojen ja isoimpien citymaastureiden turvallisuutta lisäämään.

HYVÄT RENKAAT 235 85 16 KOOSSA?

Mistä sitten tietää, mitkä ovat parhaat renkaat 235 85 r16 kokoluokassa? Valmistaja, rengastestit ja tuttavien kokemukset antavat varmasti osviittaa, mutta usein tämä selviää vain ajamalla. Renkaan käyttöikä on maksimissaan 6 vuotta, mutta jos renkaat joutuvat jatkuvasti koetukselle epätasaisille tienpinnoilla, vaihtoväli on todennäköisesti lyhyempi. Haluat ehkä hankkia renkaat 235 85 r16 edullisesti, sillä ne kuluvat nopeasti kun ajo tapahtuu pehmeillä alustoilla. Näillä renkailla ei kannata ottaa riskiä, että vanha rengas hajoaa seudulla, jonne ei hinausautoilla ole asiaa.

Meidän kauttamme on helppo kilpailuttaa renkaat 235 85 r16 hinta. Renkaissa on hieman eroa – tässä kokoluokassa löytyy niin nelivetojen perusrenkaita, jotka sopivat oikein hyvin pääteille, toisaalta myös off road-ominaisuuksilla varustettuja, kulutuspinnaltaan syvempiä korkean kuormitusluokan renkaita. Omia ajotottumuksia kannattaa tarkastella realistisesti, ja esimerkiksi miettiä mökkitien kuntoa keväisin ja syksyisin ja kelirikon todennäköisyyttä. Kunnon rengas voi viedä perheen turvallisesti perille epätodennäköisissäkin olosuhteissa. Nelivetoisia maastorenkaita ei ole tarkoitettu jokaiseen autoon vaan niiden luontaisiin olosuhteisiin, missä niiden ominaisuudet pääsevät parhaimmilleen.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 35
näytä lisää 15
alkaen 35
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun