Avaa suodatin

Rengaskoko

Index

EU-merkintä


 asti

Myyjä

Merkki

Muita vaihtoehtoja

Suunnittelu

Off-road talvirenkaat, olet aina turvassa

Suuret katumaasturit ovat hitaasti tulossa kaikkiin suuntiin ajoneuvoihin. Kuitenkin katumaasturit on rajansa, varsinkin kun se tulee huonot sääolosuhteet. On erittäin suositeltavaa käyttää off-road talvirenkaiden voidakseen turvallisesti liikkumaan lumella ja jäällä. Kuitenkin kaikki off-road talvirenkaat eivät ole samanlaisia.

Miksi maastossa talvirenkaat?

Teoriassa kaikki renkaiden M + S tunnuksen tulisi soveltua sekä kesällä että talvella. Huonoissa sääolosuhteissa, mutta kaikki-kitkarenkaat on monia heikkouksia ja ovat vain hieman tehokkaampi kuin kesärenkaat. Erot veto eivät ole niin havaittavissa. Kiitos kaikille-pyörää ajaa, katumaasturit myös käsitellä hyvin epätasaisessa maastossa. Täällä ero kaikki kauden renkaat ja talvirenkaat on vajaat 20 prosenttia. Kuitenkin, kun se tulee jarrutus, off-road talvirenkaat ovat paljon parempia. Vertailu kokeet ovat osoittaneet eroja kesärenkaat, kaikki kauden renkaat, ja talvirenkaat. Nopeudella 50 tai 35 km / h, katumaasturit talvirenkailla pysähtynyt paljon nopeammin kuin ne, joilla on kesällä tai kaikki kauden renkaat. Tässä ratkaisevaa, joka voi merkitä eroa shokki ja törmäys.

Mitä tulee harkita ostaessaan off-road renkaat?

Ensinnäkin talvirenkaat täytyy olla lunta symboli. Talvirenkaat ovat usein sekoittaa kaikki kauden renkaat. "True" talvirenkaat ei lain mukaan; M + S variantti voidaan myös käyttää. Kuitenkin asentamalla talvirenkaat lisäävät turvallisuutta. Lisäksi talvirenkaat oltava myös oikea paine. Tämä on yleensä alhaisempi kuin kesärenkaiden ja vaihtelee maaston. Normaalioloissa korkeampi ilmanpaineet johtaa hyvään ajettavuuteen ja alhainen polttoaineenkulutus. Alhaisempi ilmanpaine on enemmän ajoturvallisuus vaan johtaa lisääntyneeseen polttoaineen kulutusta ja renkaiden kulumista. On erityisen tärkeää poistaa off-road talvirenkaat heti talvi on ohi. Muutoin renkaat nopeasti tuhottu kuivassa ja lämpimässä asfaltti. Ennen ostamista renkaat, sinun pitäisi myös kiinnittää huomiota oikea koko. On olemassa erityisiä SUV koot. Kuitenkin monet talvirenkaat normaalin autot ovat myös asennettu SUV.

Jopa off-road talvirenkaat, voi olla huomattavia eroja. Jotkut mallit ovat sopivampia käytettäväksi tyhjennetään tai märillä teillä, kun taas toiset soveltuvat paremmin lumen ja jään sekä maastossa. Nämä voidaan helposti tunnistaa karkeampi kulutuspinnan. Johtavista off-road talvirenkaat ovat Michelin, Vredestein, Dunlop, Continental, Pirelli, ja Goodyear, jossa kaikki tarjoavat hyviä ja luotettavia ratkaisuja.

Lisää…

Off-Road Winter Renkaat

Lisää…
Valitse renkaiden mitat tässä:
alkaen 1

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

 • Goodyear UltraGrip + SUV
  Goodyear
  Vertaa
  • 235/65 R17 108H
  • 4x4 suv crossover - Winter

   Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  • rengas-guru.fi   214,90

  • giga-rengas.fi   217,00

  • rengas-outlet.fi   217,00

  Korkein hinta: 220,00 

  alkaen  214,90 €

  5 Näytä hinnat
alkaen 1
Onko maksettuja mainoksia

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon

Uutiskirjeen tilaus

Viestisi on lähetetty. Otamme yhteyttä pian