Valitut suodattimet

Nokian Nordman 5 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Myyjä

Nokian Nordman 5 renkaat turvalliseen talviajoon

Pohjoisissa olosuhteissa talvirenkailta vaaditaan paljon enemmän kuin leutojen kelien Keski-Euroopassa, ja monet valitsevat Nokian talvirenkaat juuri siitä syystä. Kun renkaat on suunniteltu näillä leveyspiireillä, niiden tekniset ominaisuudet todella vastaavat pohjoisen talvien haasteisiin. Nokian Nordman 5 renkaat ovat laadukkaat ja luotettavat nastarenkaat, joiden ansiosta voit keskittyä ajamiseen huolehtimisen sijaan.

Nokian Nordman 5 renkaat tuovat tarkkuutta tiekosketukseen

Pakkasella, räntäsateella tai lähes tulkoon millä vain talvikauden vaihtelevista tilanteista talvirenkaalta edellytetään varmuutta ja ennakoitavuutta. Nokian maine yhtenä maailman parhaimpana talvirenkaiden valmistajana on ansaittu, sillä nämä nastarenkaat joutuvat tosielämän rengastestiin päivittäin Suomessa. Nokian Norman 5 hinta on kuin halpa henkivakuutus, ja tämä rengas on parhaimmillaan lumella – voit siis liikkua turvallisesti vaikka pyryttäisi.Todennäköisesti jopa toivot runsaslumista talvea, jotta tämä rengas pääsisi loistamaan ominaisuuksillaan.

Nokian Nordman 5 renkaat ovat saaneet erinomaisia arvioita myös matalan vierintävastuunsa ansiosta, joka luonnollisesti vaikuttaa myönteisesti myös polttoainekulutukseen. Nämä talvirenkaat on tehty kestämään.

Nordman-nastarenkaat ovat yhdistelmä legendaaristen Hakkapeliitta-renkaiden parhaita ominaisuuksia, kuten pitoa lisääviä rakenneratkaisuja, sekä ohjaustuntumaa parantavia teknisiä keksintöjä. Kotimainen rengasvalmistaja tietää, mitä talvirenkaalta tahdotaan ja Nokia Nordman 5 renkaat vastaavat toiveisiin. Pyöreän kevytnasta ja jäykemmän kumiseoksen kombinaatio ovat vastaus lumisten pintojen asettamaan haasteeseen.

Mistä ostaa Nokian Nordman 5 renkaat?

Miellyttävä matkanteko on tärkeää myös talvella. Nokian Nordman 5 renkaiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös siihen, että tiekosketus on tasainen ja ajovakaus kohdillaan, hiljaisuudesta tinkimättä. Optimaalisesti kuvioitu kulutuspinta on vain yksi niistä monista tekijöistä, joiden ansiosta Nokia Nordman 5 renkaat ovat niin suositut hintaluokassaan. Nyt on tarjolla Nokian laatua kohtuulliseen hintaan! Monipuolisesti erilaisiin autoihin sopivat nastarenkaat kannattaakin hankkia ajoissa.

Kesäkauden päättyessä renkaanvaihtopisteet ruuhkautuvat ja monet päätyvät kiireessä valitsemaan väärän rengasmyyjän tai maksamaan liikaa talvirenkaistaan. Haluamme helpottaa tätä jokavuotista rumbaa ja Renkaat.com-sivustolla voit hoitaa hintavertailun ja palveluiden kilpailutuksen vaikka kotisohvalta käsin. Nokia Nordman 5 hinta on selkeästi esillä sivuillamme ja voit yhdellä vilkaisulla varmistaa, että valitsemasi jälleenmyyjä on juuri sitä mitä etsit. Tämä rauhallisesti rullaava talvirengas on hintatietoisen autoilijan valinta erityisesti silloin, kun luvassa on runsaita lumisateita.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1
alkaen 1
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun