Valitut suodattimet

Nokian Hakka Green2 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki

EU-merkintä


asti

Myyjä

Lähes kymmenen pisteen Nokian Hakka Green 2 renkaat

Pohjoisen kesät ovat valitettavasti tunnettuja siitä, että renkailta vaaditaan toisinaan selviytymistä lähes arktisissa olosuhteissa. Yöpakkaset, juhannuksen räntäsateet tai jo elokuussa alkavat syysmyrskyt laittavat kesärenkaat tosielämän testiin, jossa ei pelkällä ajomukavuudella pärjätä. Nokian Hakka Green 2 renkaat ovat renkaiden parhaimmistoa, kun etsit luotettavaa kesärengasta kuljettamaan lomalaisia keskikokoisella tai hieman pienemmällä perhautolla ympäri Suomen. Tämä vuoden 2016 Tekniikan Maailman kesärengasvertailun voittaja on kilpailijoihin verrattuna ylivoimainen kun kyse on märällä pinnoilla pitämisestä – ja me tiedämme, että kuiva moottoritie ei ole itsestäänselvyys Suomen suvessa.

Nokian Hakka Green 2 renkaat hinta ja laatu kohtaavat

Nokian Hakka Green 2 renkaat ovat täynnä uusia innovaatioita. Renkaiden voitokkaan märkäpidon taustalla ovat ainutlaatuiset trumpettiurat sekä kiillotetut pääurat, jotka paitsi ehkäisevät vesiliirtoa syntymästä myös tekevät renkaista todella tyylikkäät. Koska kesälomalla kyydissä on arvokkain lasti, on Nokian Hakka Green2 renkaissa varmistettu renkaan keskirivassa sijaitsevalla kulumisvaroittimella se, että kuljettajan on helppo seurata renkaiden kulumista. Tätä ominaisuutta ei monesta kesärenkaasta löydy. Testissä rengas onkin saanut huippuarviot mitä tulee ajettavuuspitoon sekä vesiliirtotestissä selviytymiseen, ajo-ominaisuuksista tinkimättä.

Nokian Hakka Green 2 renkaat ovat uuden sukupolven kesärenkaat, joiden suunnitelussa on ajateltu myös luontoarvoja. Nämä ympäristöystävälliset renkaat ovat tasainen ja varma valinta myös epätasaisemmilla alustoilla, ja uuden teräsvyörakenteen tuoma ennakoitavuus tuo säästöä myös bensakuluissa. Renkaan mukautuvat Silica-partikkelit pitävät huolen siitä, että ajomukavuus säilyy korkeana kesäisissä ja vähän vähemmän kesäisissä sääoloissa. Nokian Hakka Green 2 renkaat ovat monien muiden Nokian renkaiden tapaan renkaiden vihreydestä kiinnostuneelle hyvä valinta, sillä valmistukseen on käytetty vain puhdistettuja öljyjä, ei myrkyllisiä kemikaaleja eikä syöpävaarallisia yhdisteitä. Matalan vierintävastuksen ansiosta nämä kesärenkaat ovat ympäristöystävällisen yksityisautoilijan valinta: Säästät sekä polttoainekustannuksissa että pakokaasupäästöissä.

Mistä paras Nokian Hakka Green 2 renkaat hinta?

Mikäli Nokian Hakka Green 2 renkaat kuulostavat oikealta vaihtoehdolta sinun kesälomareissujesi kulkuvälineelle, me etsimme sinulle ne edulliseen hintaan. Meidän tehtävänämme Renkaat.com-sivustolla on auttaa sinua löytämään juuri oikea jälleenmyyjä, jonka puoleen kääntyä kun olet tehnyt valintasi. Nokian Hakka Green 2 kesärenkaat ovat loistava ratkaisu silloin, kun etsit kestävyyden ja turvallisuuden palkittua yhdistelmää. Nämä kepeästi rullaavat renkaat ovat tehneet vaikutuksen juuri vaikeammissa olosuhteissa. Matkanteosta voit nauttia miellyttävässä hiljaisuudessa, sillä renkaiden ilmanvastusta vähentävä Silent Groove Designin ansiosta auto ei pidä meteliä itsestään. Luvassa on lisää luotettavia, leppoisia ajokilometrejä – mikäli vain takapenkillä viihdytään.

Me teemme rengasmyyjien vertailun helpoksi, sillä kun olet vertaillut renkaita ja löytänyt omasi, haluat varmasti jo päästä ostoksille. Kerromme mielellämme eri palveluntarjoajista autoilijoiden erilaisiin tarpeisiin aina vakuutuksista vuokrauspalveluihin. Nokian Hakka Green 2 renkaat ovat yksi monista tuotteista, jotka löydät sivustoltamme, ja me olemme vakuuttuneita näistä kesärenkaista. Käyttäjätyytyväisyys, menestys puolueettomissa testeissä sekä moderni suunnittelu ovat varmasti yksi suurimmista syistä sille, että Nokian Hakka Green2 renkaista on tulossa kovaa vauhtia uusi kesärenkaiden klassikko. TM:n testissä renkaat saivat yleisarvosanaksi 9,4 ja me voisimme väittää, että nämä todella ovat lähes täydelliset kesärenkaat.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 21
näytä lisää 1
alkaen 21
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun