Avaa suodatin

Rengaskoko

Index

Hinta

€ asti

Myyjä

Merkki

Muita vaihtoehtoja

Moottoripyöräilijät jotka pelkäävät ole lunta eikä kylmällä säällä vaadi erityistä tiresfor polkupyörää. Talvirenkaita normaali kumiseos sopivat erityisen hyvin tähän tarkoitukseen. Lisäksi renkaiden malleja pitäisi olla pyöristetyt kuviopalojen. Jotkut valmistajat ovat erikoistuneet tuotannon moottoripyörän talvirenkaat. Nämä yritykset tarjoavat toiminta-yhteensopivat renkaat, jotka takaavat hyvän pidon lumisilla ja jäisillä teillä.

Erot vakio moottoripyörän renkaat

Winter tireshave kaksi kulutuspinnan. Alemman levyn, joka on normaali kuminen seosta käytetään. Sillä duplex levy kuitu, vahvistettu suojaava kumi käytetään. Tämä varmistaa, että ruho renkaan ei ole liian pehmeä. Moottoripyöräilijät voivat hyötyä toiminnallisesti yhteensopiva kulutuspinta. Verrattuna vakiorenkailla, kitkakerroin on noin 30 prosenttia korkeampi jäisillä teillä. Koska parantunut kylmää joustavuus, paremmat yhteydet ja lisääntynyt pito saavutetaan. Lisäksi moottoripyörän talvirenkaat on erinomaisen pidon. Kuljettaja voi siten reagoida nopeasti ja turvallisesti - jopa äärimmäisissä tilanteissa, kuten jarrujen tai väistöliikkeissä.

Talvirenkaat ovat myös pakollisia moottoripyörien

Nykyinen tieliikennelaki määrätään, että kaikki ajoneuvot varustetaan renkailla, jotka vastaavat sääolosuhteet. Tätä asetusta sovelletaan myös moottoripyöriä. Se on nimenomaisesti, että jopa moottoripyörän talvirenkaat on oltava asianmukainen kulutuspinta. On myös tärkeää, että pintakuvio ja kumiseoksen ovat sopeutuneet talvisessa olosuhteissa. Varmistaakseen enemmän pitoa alemmissa lämpötiloissa, on suositeltavaa, että talvirenkaat ajetaan pienemmällä ilmanpaine. Lumettomien tiet, paine n. 1 bar johtaa heilurin kaltevuus ja lisääntynyt ohjaava voima. Jäisillä ja lumisilla tienpinnoilla kuitenkin parempi pito on varmistettu. Vaikka moottoripyörän talvirenkaat tärkeä rooli liikenteen turvallisuutta, kuljettajien on mukautettava ajotapasi tieolosuhteet. Yksi pitäisi säilyttää suuremman turvaetäisyys muihin ajoneuvoihin. On myös tärkeää pidättäytyä jyrkkiä ja kaarteissa.

Aiemmin se oli äärimmäisen vaikeaa saada talvirenkaat. Se oli mahdollista vain ostaa enduro renkaita "M + S" (muta ja lumi) nimeäminen. Onneksi tilanne on parantunut jonkin verran. Nykyään on suurempi valikoima renkaita tähän luokkaan. Nämä voidaan tyypillisesti käyttää lämpötiloissa noin 0 ° C: ssa. Ne, jotka haluavat ostaa kohtuuhintaisia ​​talvirenkaita niiden moottoripyörän pitäisi tehdä kattava hintavertailu verkossa. Hinnat voivat vaihdella dramaattisesti eri kaupoissa. Varmistaa oman turvallisuuden ja vähentää mahdollisuuksia salaiseen, on suositeltavaa, että et aja sille jäinen tai erittäin luminen olosuhteissa.

Lisää…

Moottoripyörän talvirenkaat

Lisää…
Valitse renkaiden mitat tässä:
alkaen 2

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

 • Michelin City Grip Winter
  Michelin
  Vertaa
  • 120/70 D15 62S
  • Moottoripyörä - Winter

   Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  • tirendo.fi   71,80

  • rengas-guru.fi   71,80

  • rengas-online.com   71,80

  alkaen  71,80 €

  4 Näytä hinnat
 • Anlas SC-500 Winter Grip
  Vertaa
  • 140/70 R14 68S
  • Moottoripyörä - Winter

   Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  • rengas-guru.fi   95,30

  • rengas-outlet.fi   95,30

  • rengas-online.com   95,30

  alkaen  95,30 €

  4 Näytä hinnat
alkaen 2
Onko maksettuja mainoksia

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon

Uutiskirjeen tilaus

Viestisi on lähetetty. Otamme yhteyttä pian