Valitut suodattimet

Michelin Agilis Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Myyjä

MONIPUOLISET MICHELIN AGILIS RENKAAT

Rengasvertailuissa ei aina oteta huomioon sitä, että uusia renkaita kaipaavat muutkin kuin tavallisilla henkilöautoilla liikkuvat. Karavaanarit, jakeluautot, kevytkuorma-autot – näiden kulkuneuvojen ajajilla on erilaiset vaatimukset renkailleen, ja näihin Michelin tahtoo vastata Agilis-renkaillaan. Michelin on kuuluisa eurooppalainen rengasvalmistaja, jonka asiakkaat ovat aina voineet luottaa laatuun. Agilis Michelin-renkaat ovat vastaus suurempien kuormien kuljettajien pyyntöihin.

MICHELIN AGILIS RENKAAT SÄÄSTÄVÄT BENSAA

Kun ajat autoa, joka kuluttaa keskivertoautoa enemmän, haluat varmasti pitää huolen ettet tankkaa turhaan liikaa. Michelin Agilis renkaat on suunniteltu synnyttämään säästöä polttoainekuluissa. Polttoainetaloudellisuuden lisäksi keskeisenä ominaisuutena on myös lyhyt jarrutusmatka märilläkin pinnoilla. Onhan kyydissä usein arvokas lasti sekä alla ajoneuvo, jonka hallinta vaatii kuljettajalta kokemusta ja hyvää tuntumaa tiehen. Turvallisuudesta ei ole tingitty, ja Michelin Agilis renkaat ovatkin joka euron arvoiset.

Luonnollisesti sivustoltamme löydät myös vakuutukset sekä ajamiseen tarvittavat lisävarusteet. Olemme ottaneet puolestasi selvää siitä, mistä löytyy paras Michelin Agilis hinta. Kun vanhat renkaat ovat kuluneet siihen pisteeseen, että vaihto on ajankohtainen, ei kannata alkaa laskelmoida. Me mahdollistamme uusien renkaiden oston ilman konkurssia, ja sinä voit pitää huolen omasta ajomukavuudestasi sekä tietenkin kaikkien tiellä liikkujien turvallisuudesta. Riippumattomissa vertailuissa Agilis Michelin-renkaat saivat kiitosta mm. pito-ominaisuuksiltaan sekä matalasta ajomelusta. Varsinkin ammattiajossa on tärkeää, että renkaat tarjoavat työrauhan kuljettajalle.

VERTAILUSSA MICHELIN AGILIS HINTA

Olemme tehneet tarjouskierroksen eri rengaskauppiaiden parissa jotta asiakkaamme voisivat vain poimia parhaat päältä. Michelin Agilis renkaat ovat kuuluisan valmistajan luotetut ja arvostetut renkaat kevyempiin kuorma-autoihi, pakettiautoihin sekä muihin ammattikäytössä oleviin kulkuneuvoihin, ja löydät samasta sarjasta myös matkailuautoihin sopivat renkaat. Kun aiot investoida neljään uuteen ystävään autoosi, kannattaa poiketa Renkaat.com-sivustolle vertaamaan.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 3
alkaen 3
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun