Valitut suodattimet

Fulda Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

Fulda renkaat

Vaikka Fulda renkaat, eivät välttämättä ole vielä monelle suomalaiselle tuttuja, tulee tämä asia varmasti muuttumaan lähivuosina. Fulda renkaat ovat testeissä nimittäin päässeet Euroopan huippuvalmistajien joukkoon ja vaikuttaisivat myös tulevaisuudessa pysyvän siellä. Saksassa Fulda renkaat omaavat jo 10% rengasmarkkinoista. Fulda renkaiden nousu yhdeksi markkinajohtajaksi johtuu pitkälti niiden erinomaisista turvallisuusominaisuuksista yhdistettynä hyvään suorituskykyyn, kestävyyteen ja kilpailukykyiseen hintaan.

Fulda renkaiden valmistus alkoi 1915, yrityksen nimeä kantavassa kaupungissa. Fulda on siitä lähtien keskittynyt nelirenkaisten kulkuneuvojen kumien kehitykseen. 1960-luvulla Goodyear osti menestyvän tehtaan ja ison brändin suojissa Fulda on jatkanut renkaiden kehitystään ja nyt valmistaa renkaita jotka ovat todistetusti ja testatusti alan parhaimmistoa.

Fulda EcoControl HP ovat mainio esimerkki tehtaan tasaisesta ja jatkuvasta laadusta. Auto Bildin laajoissa kesärengas testeissä EcoControl HP sijoittui kolmanneksi ja loisti erityisesti lyhyillä jarrutusmatkoillaan, pidollaan ja kestävyydellään. EcoControl HP on myös ekologinen vaihtoehto, kestävyys takaa pitkän käyttöiän ja tämän lisäksi renkaat on suunniteltu minimoimaan bensan kulutus. Fuldan tehdas Saksassa yleisestikin vastaa Euroopan korkeimpia ympäristöstandardeja.

Vaikka Fulda renkaat ovat alan huippua erityisesti kesärenkaiden valmistuksen parissa henkilöautoille, valmistaa rengas myös nastarenkaita ja nelivetojen renkaita. Talvirenkaissa on hyvä ottaa huomioon, että vaikka renkaat käyttäytyvät erinomaisesti märällä ja sohjollakin, niin niiltä ei kannata odottaa poikkeuksellista jääpitoa. Etelän talviin Fuldan nastarenkaat kuitenkin sopivat erinomaisesti, sillä ajo-olosuhteet ovat useammin märät, sohjoiset tai lumiset ennemminkin kuin jäiset.

Fulda renkaat ovat saksalaisen rengasosaamisen kulminaatio ja kaikki tehtaalta tulevat renkaat ovat läpäisseet tehtaan omat armottomat standardi testit. Renkaat tarjoavat pitoa, kestävyyttä, taloudellisuutta ja turvallisuutta, mutta tehdas on silti kyennyt pitämään renkaiden hinnan erittäin kilpailukykyisenä ja näin Fulda renkaat tarjoavat kuluttajalle erinomaisen ostoksen ja ajokokemuksen.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 404
näytä lisää 20
alkaen 404
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun