Valitut suodattimet

Firestone Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

Firestone renkaat

Firestone renkaat eivät pitkiä esittelyitä kaipaa, sillä renkaiden yli 100-vuotinen historia on kattanut kaikenlaisten renkaiden valmistamisen. Yritys on alkuaikoinaan valmistanut jopa hevoskärryjen renkaita, mutta oli edelläkävijä autojen tullessa todella markkinoille. Firestone onkin yksi ensimmäisistä renkaiden massatuottajista, ja tämän amerikkalaisen yhtiön renkaat löytyivät jokaisen tehtaalta tulevan Fordin alta monia vuosikymmeniä. Ja vaikka moni Amerikasta Euroopan markkinoille tullut renkaiden valmistaja on kompuroinut, on Firestone renkaat kyenneet iskemään voimalla erityisesti keskihintaluokan markkinoille.

Firestone renkaiden menestys keskihintaisten renkaiden kesken ei suinkaan ole yllätys, kun katsoo niiden menestymistä testeissä. Firestonen TZ300 renkaat esimerkiksi olivat vain hieman Auto Bildin laajan 52 kesärenkaan testin kovimman kärjen takana. Firestonen uudet Roadhawk renkaat suomen kesään taas ovat selkeästi ottaneet askeleen eteenpäin kehityksessä. Roadhawk on loistanut testeissä niin märällä, kuivalla kuin ikääntyessään. Renkaita koristaa korkein A-luokan märkäpitoluokitus, joten renkaat näyttävät hyvää mallia, siitä miten Firestonen tehdas jatkuvasti kykenee kehittämään niin renkaan materiaaleja kuin pinnan kuviointejakin.

Kehityksen vauhti onkin yksi niistä asioista joka erottaa Firestone renkaat kilpailijoistaan. Jo pitkään Firestone renkaat ovat olleet halpa, mutta laadukas vaihtoehto kuluttajille. Firestonen uusimmat renkaat kuitenkin näyttäisivät kiilaavaan myös laadullisesti aivan rengasvalmistajien ehdottomaan kärkeen. Ja tämä kehitys on kuluttajille ilouutinen, sillä Firestone renkaat hinnasto osoittaa hyvin, kuinka korkea laatu ei välttämättä tarkoita, että renkaiden hinnan täytyy nousta mahdottomaksi.

Firestone renkaat tarjoavat tällä hetkellä erinomaisen paketin, missä hinta on kyetty pitämään kurissa ja renkaat ovat silti tasaisesti menestyviä kaikissa kategorioissa. Firestone renkailta voi odottaa lyhyttä jarrutusmatkaa kuivalla ja pettämätöntä pitoa märällä. Tämän lisäksi Firestone renkaat näyttäisivät pitävän ominaisuutensa myös kulutuksen jälkeen. Kaiken kaikkiaan Firestone valmistaa tällä hetkellä kohtuuhintaisia renkaita, joiden ominaisuudet kykenevät kilpailemaan ominaisuuksillaan myös tämän hetken suosituimpien normaaliajoon tarkoitettujen renkaiden kanssa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 531
näytä lisää 20
alkaen 531
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun