Valitut suodattimet

Dunlop Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Keskimääräinen testitarkistus

asti

DUNLOP RENKAAT AUTOOSI

Paitsi että kuuluisa rengasmerkki, on Dunlop on taho jota voimme kiittää moderneista renkaista. Nykyään osana Goodyearin konsernia toimiva Dunlop on nimittäin brittiläisen John Boyd Dunlopn 1888 perustama yritys. Ja mikäli et vielä tiedä, kuka John Boyd Dunlop on, kannattaa nimi muistaa: tämä mies keksi ilmatäytteiset renkaat. Nykyään Dunlop on muutakin kuin vain renkaita, mutta merkki on säilynyt uskollisena alkuperäiselle idealleen. Yritystoiminnan käynnistäneen prosessin lisäksi Dunlop on jatkanut tieteellisten läpimurtojen sarjaa mm. tunnistamalla vesiliirron ilmiön, joka on ollut avain ajoturvallisuuden kasvamiseen sitten 1960-luvun. Vain harvalla rengasvalmistajalla on takanaan niin vakuuttava tarina kuin Dunlopilla.

DUNLOP RENKAAT VALIKOIMA

2010-luvulla Dunlop tunnetaan erityisesti renkaidensa kestävästä kulutuspinnasta sekä Noise Shield-tekniikasta, joka tavoittelee kunnianhimoisesti ajomelun vähentämistä jopa puolella aiempiin malleihin verrattuna. Dunlop julistaa, että suorituskyky on rengastalon intohimo eikä tuotekehittelyn puolella tuijoteta vain aiempia saavutuksia vaan katsotaan rohkeasti eteenpäin. Hyvä, tai oikeastaan erinomainen, hallittavuus sekä ohjautuvuus ovat tavoitteita, joita varten renkaita testataan ahkerasti paitsi testiradoilla myös tosielämässä kilparadoilla. Moottoriurheiluun osallistuminen on ollut aina oleellinen osa Dunlopin työkaluja.

Dunlop renkaat hinta on kohtuullinen kun vain muistaa, millaista vastinetta rahalleen saa. Dunlop on asettanut itselleen korkeat laatukriteerit sen lisäksi että se on sitoutunut yleiseurooppalaisiin standardeihin. Renkaiden käsiteltävyyden lisäksi huomionarvoista on ollut mm. melutason laskeminen, pitkäikäisyys sekä polttoainekulutuksen laskeminen. Tällaiset ominaisuudet auttavat autoilijoita saamaan autostaan irti enemmän, sillä kukapa ei haaveilisi edullisemmasta, hiljaisemmasta sekä ympäristöystävällisemmästä ajokokemuksesta?

TÄÄLTÄ PARAS DUNLOP RENKAAT HINTA

Renkaat.com-sivulla Dunlop renkaat ovat totta kai hyvin esillä. Kun Dunlop tuo markkinoille uuden mallin, me olemme ensimmäisten joukossa etsimässä sen edullisesti. Haluat tietenkin renkaat halvalla, ja sitä varten vain muutaman klikkauksen päässä on lähes rajattomasti tarjouksia, joille ei löydy vertaansa. Sinun tarvitsee vain tietää autoosi sopiva rengaskoko ja automerkkisi mahdolliset muut vaatimukset, syöttää tiedot rengasvalitsijaan ja ryhtyä rajaamaan laajasta valikoimasta lempirengasta. Dunlop renkaat ovat varma valinta niille autoilijoille, joille on erityisen tärkeää tuntea kontrolli ratissa ja nauttia ajamisesta, vieläpä mahdollisimman pienellä äänenvoimakkuudella.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1521
näytä lisää 20
alkaen 1521
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun