Valitut suodattimet

Dunlop Sport BluResponse Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

DUNLOP SPORT BLURESPONSE RENKAAT YLLÄTTÄVÄT ILOISESTI

Vaikka Dunlop, perinteikäs brittiläinen rengasvalmistaja jonka historia ulottuu aina 1800-luvulle, ei ole viime aikoina komeillut otsikoissa, se ei suinkaan ole kadonnut rengasmarkkinoilta. Dunlop Bluresponse Sport renkaat ovat niittäneet menestystä testeistä mm. ennätyksellisen lyhyellä jarrutusmatkalla kuivalla pinnalla, jättäen taakseen muut merkit. Renkaan pito kuivalla asvaltilla ansaitsi täydet viisi tähteä. Siksi kesärenkaita vertaillessa kannattaa ehdottomasti huomioida myös nämä urheilulliset renkaat, joita Auto Bild-lehdessä on kuvattu jopa sanalla ”esimerkillinen”.

DUNLOP SPORT BLURESPONSE RENKAAT PITÄVÄT VARMASTI

Auto Bildin suuressa kesärengasvertailussa 2013 nämä Dunlop Sport Bluresponse renkaat olivat selvä voittaja. Myös muiden lehtien puolueettomissa vertailuissa nämä renkaat ovat sijoittuneet korkealle, ja me olemme vakuuttuneita että nämä kesärenkaat ovat klassikot jo syntyessään. Ensiluokkaisten jarrutusominaisuuksien lisäksi Dunlop Sport Bluresponse renkaat ovat saaneet kehuja matalasta melutasosta, ennalta-arvattavasta ajotuntumasta sekä luotettavuudestaan erilaisissa olosuhteissa. Ja me tiedämme, että kesällä Suomessa kannattaa varautua lähes minkälaiseen keliin tahansa.

Dunlop Sport Blurensposen hinta on varsin kohtuullinen kun muistaa, ettei lyhyttä jarrutusmatkaa voi mitata rahassa. Tiukan paikan tullen terävät ja varmat renkaat ovat mittaamattoman arvokkaat ja toisaalta Dunlop Bluresponse Sport renkaat ovat käyttäjien mielestä myös polttoainetehokkaat – ne voivat siis säästää yllättävissä paikoissa. Hyvällä suorituskyvyllä varustettu rengas maksaa itsensä takaisin. Nykyään näihin ominaisuuksiin kiinnitetään huomiota myös vertailuissa, eli turvallisuuden rinnalle on tullut taloudellisuus.

LÖYDÄ OIKEA DUNLOP SPORT BLURESPONSE HINTA

Renkaat.com-sivusto on tehty kaikille niille kuljettajille, joilla on parempaakin tekemistä kuin käydä yksitellen läpi rengaskauppiaat parhaan hinnan saamiseksi. Me olemme pyytäneet tarjouksia parhailta, luotettavimmilta rengasmyyjiltä jotta sinä voit osallistua ostamiseen vain valitsemalla sinulle sopivan toimittajan ja maksamalla. Dunlop Sport Bluresponse renkaat ovat varmuutta ja pitoa arvostavan kuljettajan ehdoton valinta ensi kesälle.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 74
näytä lisää 20
alkaen 74
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun